Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

quarrel

Αρχική » Taxonomy » Term » quarrel

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι θυμιατίζετε - λιβανίζετε σημαίνει ότι έχετε την εμμονή να κολακεύετε τους γύρω σας απροκάλυπτα κάτι το οποίο δεν λειτουργεί προς όφελος σας στην πραγματικότητα.

  • Αν δείτε δικηγόρο στον ύπνο σας σας προειδοποιεί ότι έχετε ανθρώπους γύρω σας που σας ζηλεύουν και θέλουν το κακό σας, κοινώς εχθρούς.
    Αν είστε εσείς ο δικηγόρος τότε προσπαθείτε να εξαπατήσετε κάποιον, αλλά προσέξτε γιατί θα σας καταλάβει.

  • Ανάλογα με τον τρόπο που θα δείτε το συγκεκριμένο όνειρο αλλάζει και η ερμηνεία του.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι εσείς ο ίδιος είστε συμβολαιογράφος, χωρίς όμως να ισχύει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα ,θα πρέπει να περιμένετε άνθιση των επαγγελματικών σας υποθέσεων.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε χάσει κάποιο δάχτυλο, θα λάβετε άσχημα νέα για συγγενή σας. Το όνειρο προμηνύει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας.

  • Η δυστυχία στα όνειρα έχει αντίθετη ερμηνεία και θεωρείτε απολύτως αναλογική με την δυστυχία που αισθάνεστε κατά το όνειρο.
    Έτσι αν δείτε όνειρο που νιώθετε δυστυχία να χαρείτε γιατί σημαίνει απλώς ότι σύντομα θα νιώσετε μεγάλη χαρά που δεν την περιμένετε.

  • Η κατσαρόλα, στα όνειρα, ερμηνεύεται όπως και όλα τα άλλα «δοχεία», καθώς και ερμηνεύεται ανάλογα με τη ποσότητα των αγαθών που περικλείει.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας τη κατσαρόλα γεμάτη σημαίνει ότι πλούτος και κέρδη σας περιμένουν.

Εγγραφή στο RSS - quarrel