Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

stealing

Αρχική » Oneiro » stealing

Ονειροκρίτης stealing - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : stealing

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ψαρεύετε και πιάνετε πολλά ψάρια, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα.

    Αν δείτε ότι δεν είναι καλή η ψαριά ή τα ψάρια είναι πεθαμένα, να περιμένετε αποτυχίες και βάσανα.

  • Αν δείτε μια στοίβα πιάτα καθαρά και τακτοποιημένα στον όνειρο σας, να περιμένετε σύντομη αποκατάσταση σας, αν είστε ανύπαντρος ή ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, αν είστε παντρεμένος.

  • Είτε είστε ο αποστολέας είτε ο παραλήπτης ενός δέματος στο όνειρό σας, χαρμόσυνες θα είναι οι ειδήσεις που θα λάβετε και στις δύο περιπτώσεις και μάλιστα από κάποιον δικό σας άνθρωπο που δεν μένει κοντά σας.
    Ίσως από κάποιον συγγενή σας που ζει στο εξωτερικό.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ανθρώπους που φορούν φανταχτερές στρατιωτικές στολές με παράσημα και επωμίδες, σημαίνει πως περιβάλλεστε από ανθρώπους κούφιους και άχρηστους.

    Αν φοράτε εσείς μια τέτοια στολή, είστε χαρακτήρας κενόδοξος και υπερφίαλος.

  • Όταν εμφανίζονται παλιά αντικείμενα στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελούν έναν καλό οιωνό.
    Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας, παλιά αντικείμενα η αντικείμενα πού παλιώνουν ξαφνικά, το όνειρό μας προμηνύει σύντομα καταστάσεις θλίψης και μελαγχολίας που θα μας κλονίσουν.

  • Παρόλο που το να έχετε μια ασθένεια του σπλήνα αποτελεί ένα πολύ άσχημο συμβάν στην πραγματική ζωή, παρόλα αυτά στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Εγγραφή στο RSS - stealing