Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τερματισμός

Αρχική » Oneiro » τερματισμός

Ονειροκρίτης τερματισμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τερματισμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αποπεράτωση - ολοκλήρωση - τέλος

Ονειροκρίτης αποπεράτωση

Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αποτελειώσατε ένα έργο ή μέρος έργου, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρώιμα στη ζωή μια καταλληλότητα, και τι θα μπορέσετε να περάσετε τις μέρες σας όπως και όπου σας αρέσει.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε μια πλούσια και γευστική σαλάτα που την απολαμβάνετε, σημαίνει πως είστε ικανοποιημένος με όσα έχετε κατορθώσει ως τώρα στη ζωή σας και εγκαταλείψατε κάθε φιλοδοξία.

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

    Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε οποιοδήποτε είδος ζωμού ή σούπας, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως θα έχετε μία ξέγνοιαστη, ευτυχισμένη, ονειρεμένη και αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή.

  • Ο λιποτάκτης συμβολίζει την ανάγκη διεξόδου από μία κατάσταση που μας πιέζει και νιώθουμε εγκλωβισμένοι.

  • Η όρεξη για φαγητό στα όνειρα έχει αρνητική ερμηνεία και συνδέετε με τη λαιμαργία και την απληστία.

  • Αν στο τραπέζι σας υπάρχει βούτυρο και δεν το αγγίζετε, τότε για να ξεπεράσετε μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση, θα πρέπει να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου φίλου σας.

    Αν δείτε ότι τρώτε βούτυρο, θα έχετε οικογενειακά προβλήματα και καυγάδες.

Εγγραφή στο RSS - τερματισμός