Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

απουσία

Αρχική » Oneiro » απουσία

Ονειροκρίτης απουσία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : απουσία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

απουσία

Ονειροκρίτης απουσία

Αν δείτε ότι λυπηθήκατε για την απουσία κάποιου προσώπου, σημαίνει ότι η μεταμέλεια για κάποια βιαστική ενέργεια θα είναι το μέσον για την εξασφάλιση μακρόχρονης φιλίας.

Αν χαρείτε στο όνειρο σας για την απουσία φίλων, σημαίνει ότι σύντομα θα απαλλαγείτε από κάποιον εχθρό.

Σχετικά όνειρα

  • Οι παλιοί ερμηνευτές ονείρων πίστευαν πως όταν εμφανίζεται ο υάκινθος στον ονειρικό μας κόσμο, το όνειρο προμηνύει καινούργιους έρωτες και ερωτική πίστη άνευ όρων.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι εκδικηστε κάποιον που σας έχει βλάψει, σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από μια έννοια που σας απασχολούσε έντονα τελευταία.

    Αν όμως δείτε ότι κάποιος άλλος εκδικείται εσάς, τότε θα συναντήσετε δυσκολίες και προβλήματα.

  • Ο κρίκος συμβολίζει μπερδέματα, διαπληκτισμούς, προβλήματα σε ανθρώπινες σχέσεις.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε κρίκους ενωμένους να περιμένετε κακόβουλα σχόλια και παρεξηγήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

  • Στα όνειρα μπορεί να εμφανιστεί το παιχνίδι ντόμινο ή η μεταμφίεση ντόμινο.
    Εάν δείτε ότι είστε εσείς μεταμφιεσμένος/η σε ντόμινο τότε διανύετε μία περίοδο που όλα τα ελαττώματά σας έχουν έρθει στην επιφάνεια με πιο έντονη την υποκρισία.

  • Αν δείτε σε όνειρο πίνακα ζωγραφικής κρεμασμένο σε τοίχο σπιτιού ή σε μουσείο ο οποίος σας τραβάει το ενδιαφέρον, να περιμένετε γεγονότα που θα αναστρέψουν την ως τώρα πορεία σας στη ζωή.

  • Να και ένα όνειρο που μας καλεί να ξανασκεφτούμε τα λάθη του παρελθόντος.
    Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είσαστε ασυνήθιστα άγριοι ή ότι είσαστε περιτριγυρισμένοι από άγριους ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι έχετε απομακρυνθεί από τους ανθρώπους που ήταν κοντά σας λόγω της διαγωγής σας.

Εγγραφή στο RSS - απουσία