Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χαλί

Αρχική » Oneiro » χαλί

Ονειροκρίτης χαλί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χαλί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αργαλειός

Ονειροκρίτης αργαλειός

Το να ονειρευτείτε ότι στέκεστε και βλέπετε κάποιον άγνωστο να υφαίνει σε έναν αργαλειό σημαίνει ενόχληση από τους γύρω σας.

Αν δείτε όμορφες γυναίκες να υφαίνουν, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία στον έρωτα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε απαλό αέρα να σας φυσάει, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, δημιουργημένη με στερήσεις και κόπους.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε αέρα να σφυρίζει, είναι προμήνυμα οι αποξενωθείτε από κάποιον που διάγει άνομο και ανούσιο βίο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Ένα συχνό όνειρο, η δυσκολία στην αναπνοή ή βαριά ανάσα θεωρείται δυσοίωνη και αποτελεί έναν από τους κλασικούς εφιάλτες που βλέπουμε στα όνειρα.
    Δείτε το λήμμα ανάσα

  • Η Ελληνική παράδοση έχει για κάποιο λόγο συνδέσει την παρουσία του ηγούμενου στα όνειρα με την απιστία και τα κρυμμένα μυστικά τα οποία όταν αποκαλύπτονται δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας αντιλόπες, σημαίνει πως θα έχετε υψηλές φιλοδοξίες, που όμως θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με την ανάπτυξη μεγάλης δραστηριότητας.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Εγγραφή στο RSS - χαλί