Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αρτοποιείο

Αρχική » Oneiro » αρτοποιείο

Ονειροκρίτης αρτοποιείο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αρτοποιείο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η μαστίχα στο όνειρο συνδέεται με τον εγωκεντρισμό.
    Εάν είστε άντρας και δείτε ότι μασάτε μαστίχα πιθανό να περάσετε μία περίοδο εγωκεντρισμού η οποία να επηρεάσει αρνητικά τα επαγγελματικά σας.

  • Ακόμα ένα όνειρο με διπλή ερμηνεία.
    Αν δείτε το πρόσωπό σας γεμάτο με ρυτίδες, θα πρέπει να περιμένετε άσχημες καταστάσεις και στεναχώρια.
    Αν δείτε κάποιο άλλο πρόσωπο με πολλές ρυτίδες, το όνειρο προμηνύει πως κάποιος εχθρός θέλει το κακό σας.

  • Ο σκαντζόχοιρος, όταν εμφανίζεται με οποιονδήποτε τρόπο στον ονειρικό σας κόσμο, δεν αποτελεί δυστυχώς έναν καλό οιωνό.
    Αν δείτε λοιπόν το μικρό αγκαθωτό θηλαστικό στον ύπνο σας,σύντομα θα αντιμετωπίσετε αναποδιές και κακοτοπιές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα σας βγουν ξινά! Αν δείτε στο όνειρο σας ότι γελάτε, να περιμένετε δυσκολίες, φουρτούνες και βάσανα.

    Αν ακούσετε γέλια άλλων, τότε θα λάβετε κάποια είδηση που ίσως να σας στενοχωρήσει.

  • Τα όνειρα με παρουσία αστυνομίας, ποικίλλουν σε μία και εξαρτώνται από την αίσθηση που μας αφήνουν όπως και το τι συνέβη μέσα στο όνειρο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

Εγγραφή στο RSS - αρτοποιείο