Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ατμός

Αρχική » Oneiro » ατμός

Ονειροκρίτης ατμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ατμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσπαθείτε να κρύψετε κάποιο αντικείμενο, σημαίνει πως φοβάστε μήπως γελοιοποιηθείτε, αν αποκαλυφθούν διάφορες ατασθαλίες που έχετε κάνει πρόσφατα.

  • Ο ξένος αποτελεί ένα “κλισέ” στον χώρο της ερμηνείας των ονείρων.
    Αναφέρετε σαν μια παρουσία που δεν γνωρίζουμε και όχι σαν τον ξένο με την αρχαία έννοια, δηλαδή τον άνθρωπο που φιλοξενούμε.

  • Τα λάφυρα όπως π.χ. κοσμήματα, λίρες κλπ. συμβολίζουν και υλική ευμάρεια αλλά και κοινωνική απαξίωση.
    Εάν δείτε ότι εσείς αποκτάτε ή μετέχετε στη διανομή λαφύρων τότε πιθανό να αποκτήσετε μεγάλη οικονομική άνεση αλλά με τρόπο όχι κοινωνικά αναγνωρίσιμο.

  • Αν το βράδυ στον ύπνο σας δείτε ξάστερο νυχτερινό ουρανό,βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο. Αυτό σηματοδοτεί πως σύντομα τα βάσανά σας θα τελειώσουν. Ήρθε ο καιρός να απαλλαγείτε από τις δυσκολίες του παρελθόντος καθώς μπροστά σας ανοίγεται ένας δρόμος γεμάτο ευημερία και απολαύσεις.

  • Η εργασία και ο μόχθος θεωρούνται από τον ονειροκρίτη ως πολύ καλό όνειρο, καθώς δείχνουν ότι έχετε σοβαρούς στόχους τους οποίους είστε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπάτες σας γίνουν αιτία να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Εγγραφή στο RSS - ατμός