Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πεζοπορεία

Αρχική » Oneiro » πεζοπορεία

Ονειροκρίτης πεζοπορεία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πεζοπορεία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βουνό

Ονειροκρίτης βουνό

Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε βουνό και ο δρόμος είναι ευχάριστος και περιβάλλεται από βλάστηση, είναι προάγγελμα γρήγορης ανόδου κοινωνικής και οικονομικής.

Αν δείτε στο όνειρό σας ένα ψηλό βουνό, τότε θα συναντήσετε πολλές δυσκολίες.

Σχετικά όνειρα

  • Τα λουκούμια ως γλυκό κι αυτό, προμηνύει στενοχώρια.

    Εάν δείτε απλά λουκούμια, τότε θα πιθανό να βιώσετε κάποια στενοχώρια στην ερωτική σας σχέση η οποία όμως θα ξεπεραστεί.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

  • Τα μπαχαρικά συμβολίζουν κέρδη αλλά και κινδύνους.
    Συγκεκριμένα εάν δείτε ότι τρώτε ή χρησιμοποιείτε μπαχαρικά στο φαγητό ή στο μαγείρεμα, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν πολλά κέρδη τα οποία

  • Αν, στο όνειρο σας, είδατε ότι έχετε γίνει ο περίγελως του κόσμου ,είτε υπήρχε λόγος είτε οχι, μην ανυσηχείτε!
    Ο περίγυρος σας , σας φθονεί για την ακεραιότητα που διαθέτετε ώς άτομο και τις επιτυχίες σας οι οποίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση μια περιοχή με θάμνους καταπράσινους και ανθισμένους, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλά ευχάριστα γεγονότα να γεμίσουν αυτόν τον καιρό τη ζωή σας.
    Οι δουλειές σας θα πάνε καλά.
    Ελπίδες και όνειρα θα πραγματοποιηθούν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας οδοστρωτήρα που εργάζεται «πήγαινε-έλα», στρώνοντας δρόμο, είστε άνθρωπος τυχερός και προνομιούχος: όλα σας έρχονται δεξιά και το μέλλον κρύβει για σας μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

Εγγραφή στο RSS - πεζοπορεία