Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βαλσάμωμα

Αρχική » Oneiro » βαλσάμωμα

Ονειροκρίτης βαλσάμωμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βαλσάμωμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βαλσάμωμα

Ονειροκρίτης βαλσάμωμα

Ένα σπάνιο όνειρο, το βαλσάμωμα έχει σταθερή ερμηνεία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα κατά τον ονειροκρίτη.

Το να δείτε στον ύπνο σας τη διαδικασία βαλσαμώματος αόριστα, σημαίνει κακή τύχη, ανακατατάξεις στην ζωή, και προβλήματα υγείας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κομήτη να σχίζει το στερέωμα, θα σας συμβούν γεγονότα συνταρακτικά που μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστα ή και εξαιρετικά δυσάρεστα.

  • Είτε μιλάμε για την κολοκύθα, είτα για τα κολοκυθάκια, στο όνειρο η ερμηνεία είναι η ίδια.

    Αν απλά δείτε κολοκύθια ή κολοκύθα φυτεμένα, ή κομμένα κάπου μέσα στο όνειρό σας, τότε κάποια πράγματα που περιμένατε εναγωνίως να γίνουν , θα μετατεθούν.

  • Στην περίπτωση που απαιτείται στον ονειρικό σας κόσμο σκοτώνετε κάποιον ζωντανό οργανισμό, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως πολύ σύντομα θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας.

  • Όπως και να δείτε ιεραπόστολο στον ύπνο σας, σημαίνει ότι η ζωή που έχετε χτίσει είναι ψεύτικη και ζείτε ακόμη και εις βάρος άλλων ανθρώπων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πλύστρα, να περιμένετε λαμπρές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα.
    Αν είστε γυναίκα και δείτε ότι κάνετε αυτό το επάγγελμα, σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε με λαχτάρα να ανταμώσετε πρόσωπο αγαπητό, σημαίνει πως ζείτε στερημένοι από ανθρώπινες σχέσεις, μοναχικά, εξαιτίας του απαιτητικού και αδέκαστου χαρακτήρα σας.

Εγγραφή στο RSS - βαλσάμωμα