Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βιομηχανία

Αρχική » Oneiro » βιομηχανία

Ονειροκρίτης βιομηχανία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βιομηχανία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον να παίρνει κινίνο, ή αν απλά βρίσκετε στον ίδιο χώρο με εμάς, τότε θα πρέπει να ετοιμαστούμε για βάσανα και καημούς.
    Στην περίπτωση όμως που ενώ είμαστε άρρωστοι, δούμε στο όνειρό μας ότι παίρνουμε εμείς κινίνο, σύντομα θα γίνουμε και πάλι καλά.

  • Αν, στον ύπνο σας, βρεθείτε σε κινηματογράφο και κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου είναι η λευκή του οθόνη που σας μαγνητίζει με την καθαρότητα και την ψυχρότητα της, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες που θα οφείλονται αποκλειστικά στο μεθοδικό και ψύχραιμο χαρακτήρα σας.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Το παγώνι είναι ένα από τα ισχυρότερα ονειρικά σύμβολα και οι ερμηνείες που του αποδίδονται ποικίλλουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αποκτήσατε μεγαλύτερο από το κανονικό πηγούνι, σημαίνει πως η αποφασιστικότητα σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των σχεδίων σας.

  • Αν δείτε ότι διασχίζετε μια μεγάλη, άδεια κι εντυπωσιακή πλατεία και μάλιστα υπό το φως της ημέρας, να περιμένετε αναγνώριση της αξίας σας και καθιέρωση σας.

    Αν η πλατεία είναι γεμάτη κόσμο και τη διασχίζετε με δυσκολία, θα γνωρίσετε απογοητεύσεις και θλίψεις.

Εγγραφή στο RSS - βιομηχανία