Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

corridor

Αρχική » Taxonomy » Term » corridor

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα αμφιθέατρο γεμάτο με ενθουσιώδεις θεατές, σημαίνει ότι έχετε δύναμη του χαρακτήρα και θα πετύχετε τους στόχους με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε κρυστάλλινα αντικείμενα που τα προσφέρετε ή σας τα προσφέρουν, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας ζητήματα.

    Αν θαυμάζετε κάποιο κρυστάλλινο αντικείμενο, να περιμένετε θεαματική προαγωγή των επαγγελματικών σας.

  • Η παρουσία ερπετών στα όνειρα είναι αρκετά συχνή και εκφράζει κυρίως υπαρξιακές αγωνίες και σεξουαλικές ανησυχίες. Πρόκειται για βασανιστικά όνειρα που χαρτογραφούν τον εσωτερικό μας κόσμο και αποκαλύπτουν μια ζωή ανικανοποίητη, αγχώδη και ταραγμένη.

  • Στην περίπτωση που απαιτείται στον ονειρικό σας κόσμο σκοτώνετε κάποιον ζωντανό οργανισμό, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως πολύ σύντομα θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας.

  • Στο πέρασμα του χρόνου ο τροχό έχει ερμηνευτεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, μιας και ανάλογα με την εποχή συμβόλιζε και κάτι διαφορετικό.
    Το πιο σημαντικό πάντως είναι πως πάντα είχε μια θετική ερμηνεία.

  • Αν δείτε ότι φοράτε καινούργιο καπέλο και καμαρώνετε για αυτό, να περιμένετε εύκολη κι ευχάριστη ζωή.

    Αν το καπέλο σας είναι παλιό και φθαρμένο, τότε αντιμετωπίζετε την περιφρόνηση των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας με τρόπο, λανθασμένο και σπασμωδικό.

Εγγραφή στο RSS - corridor