Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βουλευτής

Αρχική » Oneiro » βουλευτής

Ονειροκρίτης βουλευτής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βουλευτής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αυτό το όνειρο δεν παίζει κανένα ρόλο αν δείτε ότι εσείς ο ίδιος παίζετε το τύμπανο ή απλά το ακούτε να έρχεται σαν ήχος, το βλέπετε κ.τ.λ.π.
    Σε αυτό που πρέπει να δώσετε βάρος είναι το αν ο ρυθμός είναι αργός ή γρήγορος.

  • Οι σανίδες και γενικά η υλοτομημένη ξυλεία στα όνειρα είναι καλό σημάδι όσον αυτή είναι τακτική ή χρησιμοποείται για να φτιαχτεί κάποιο έπιπλο ή σπίτι. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

  • Η παρουσία της γάτας στα όνειρα είναι ευοίωνη, εκτός από τη μαύρη γάτα, που θεωρείται συμβολικά το άκρον άωτον της γρουσουζιάς.

    Αν δείτε γάτα ήρεμη και τρυφερή να περιφέρεται στο σπίτι σας, να προσδοκάτε ανέφελη οικογενειακή ζωή.

  • Ο λογιστής είναι ένα σύμβολο που δηλώνει οργάνωση.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρό σας ένα λογιστή εν ώρα εργασίας, σημαίνει πως νιώθετε την ανάγκη να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις που σας αγχώνουν καιρό και δεν έχετε κάνει κάτι για να τις αντιμετωπίσετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μια καταστρεπτική πλημμύρα που παρασέρνει σπίτια, ανθρώπους και ζωντανά, να περιμένετε μεγάλες αναστατώσεις στη ζωή σας.

  • Κυριακή, γιορτή και σχόλη, να ήταν η βδομάδα όλη.
    Η αργία εμφανίζεται στο όνειρο για να σας θυμίσει ότι είστε ανεύθυνος και έχετε αμελήσει πολύ δουλειές και πράγματα που θα έπρεπε να είχατε κάνει.

Εγγραφή στο RSS - βουλευτής