Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σωλήνα

Αρχική » Oneiro » σωλήνα

Ονειροκρίτης σωλήνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σωλήνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας γάργαρο και καθαρό νερό και μάλιστα πίνετε απ' αυτό, σύντομα θα απολαύσετε αγαθά και πλούτη.

    Αν το νερό που βλέπετε είναι βρώμικο και θολό, να προσέχετε στα επαγγελματικά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αναχωρείτε για κάποιο προορισμό, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε παραιτηθεί και ότι σας λείπει η φλόγα και το πάθος για ζωή.
    Είναι φανερό ότι δεν νιώθετε πολύ δυνατός και τα πάντα σας φαίνονται μάταια.

  • Το σκιάχτρο μπορεί να είναι φτιαγμένο για να τρομάζει τα πτηνά, πολλές φορές και τους ανθρώπους για να μην πλησιάζουν τις καλλιέργειες, ωστόσο όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας κάθε άλλο παρά τρόμο έχει έρθει να προκαλέσει.

  • Το μαχαίρι συνδέεται στα όνειρα με άσχημες καταστάσεις.
    Το όνειρο με μαχαίρια είναι κακός οιωνός γι' αυτόν που το είδε, γιατί προμηνύει διαφωνίες και απώλειες στον εμπορικό τομέα.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε κουρέας σημαίνει ότι σαν άνθρωπος προσπαθείτε πάντα ανακουφίσετε τους άλλους από τα βάσανά τους και να τους σταθείτε σε δύσκολες καταστάσεις ιδίως σε περιπτώσεις που κόβετε τα μαλλιά άλλου ανθρώπου.

  • Τα ρούχα στα όνειρα έχουν ποικίλες ερμηνείες και το τι σημαίνει ακριβώς το συγκεκριμένο όνειρο, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα, το ύφασμα και το υλικό των ρούχων ανάμεσα σε άλλα.

Εγγραφή στο RSS - σωλήνα