Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γιασεμί

Αρχική » Oneiro » γιασεμί

Ονειροκρίτης γιασεμί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γιασεμί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γιασεμί

 Ονειροκρίτης γιασεμί

Αν ονειρευτείτε γιασεμί, ο οικονομικός τομέας υπόσχεται πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια στο επόμενο διάστημα.

Αν δείτε στον ύπνο σας γιασεμί, σημαίνει ότι σύντομα θα απολαύσετε μεγάλες ευχαριστήσεις, αλλά που θα είναι φευγαλέες.

Σχετικά όνειρα

  • Η άβυσσος είναι το μεγάλο κενό.
    Η πτώση σε μια άβυσσο προοιωνίζει ζημιά ή καταστροφή. Αν στο όνειρο σας παραμένετε απλοί θεατές, κάτι ξαφνικό και συνταρακτικό θα σας συμβεί.
    Αν δείτε οτι κοιτάζετε σε μια άβυσσο θα έχετε φιλονικίες.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε το πατροπαράδοτο Ελληνικό έθιμο της Κυριακής του Πάσχα με τον σουβλιστό οβελία, τότε προ μηνύονται επιτυχίες και οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χτυπάτε κάποιον χρησιμοποιώντας με τις γροθιές σας, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε πιο δυνατός και πιο δυναμικός από ότι νομίζατε.

    Ετοιμαστείτε να δείτε τον εαυτό σας να φέρνει εις πέρας μεγάλες δυσκολίες και να παίρνει αυτό που του αξίζει.

  • Η λόγχη όπως και το σπαθί, συμβολίζει φιλοδοξία και επεκτατικότητα ενώ κατά το Φρόυντ στην ουσία είναι το ανδρικό μόριο. Ένα τέτοιο σύμβολο στο όνειρο, δηλώνει ότι περνάτε μία περίοδο έντονης φιλοδοξίας και ανάγκης για επιτυχία η οποία είναι πολύ πιθανό να έρθει.
    επιχειρήσεις τους.

  • Όταν ένας γίγαντας εμφανίζεται στο όνειρό μας, το όνειρο δεν είναι και τόσο κακό ακόμη και στην περίπτωση που έχει πολύ κακή αίσθηση.

    Ο γίγαντας στο όνειρο σας επισημαίνει ότι σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

Εγγραφή στο RSS - γιασεμί