Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γλυπτική

Αρχική » Oneiro » γλυπτική

Ονειροκρίτης γλυπτική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γλυπτική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γκαλερί τέχνης

Γκαλερί τέχνης

Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια γκαλερί τέχνης, σημαίνει άτυχο οικογενειακό δεσμό, θα προσπαθείτε να παρουσιάζετε μιαν εμφάνιση ευτυχίας, αλλά κρυφά θα φροντίζετε για άλλους δεσμούς.

Σχετικά όνειρα

  • Αν σε κάποιο όνειρο που δείτε νιώθετε πως είστε ιδιαίτερα καθαρός είναι προμήνυμα για να κάνετε το μεγάλο βήμα.

    Σημαίνει ότι είστε έτοιμος να αναλάβετε υποχρεώσεις, που ίσως μέχρι τώρα δεν το αποφασίζατε και αυτή σας η κίνηση θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

  • Η κούνια συμβολίζει ευτυχία σε ένα ζευγάρι και καλή ερωτική ζωή.

    Εάν, όμως η κούνια είναι άδεια, πιθανό η σχέση σας να περάσει κρίση μέσα από διαπληκτισμούς που μπορεί να οδηγήσουν και στη διάλυση της σχέσης.

  • Αν ονειρευτείτε πως διαπράξατε ανθρωποκτονία, θα υποφέρετε από άγχη και ταπείνωση λόγω της αδιαφορίας τρίτων, και το ψυχρό περιβάλλον σας θα προκαλέσει προβλήματα στους οικείους.

  • Επίσης ένα όνειρο του οποίου η ερμηνεία αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπουμε.
    Αν στο όνειρό σας δείτε πως καλλιεργείτε ένα χωράφι γόνιμο και μαλακό, τότε θα πρέπει να περιμένετε γονιμότητα και ανάταση οικονομική και οικογενειακή.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλωνα με το πως και που βρίσκετε ο κισσός.
    Αν το αναρριχώμενο αυτό φυτό βρίσκετε κάπου στη φύση μαζί με άλλη βλάστηση, τότε το όνειρο σας προειδοποιεί ότι έχετε αντίζηλους.

  • Ένα ναυαγισμένο πλοίο στα όνειρα προμηνύει απογοήτευση.

    Εάν δείτε πλοίο ναυαγισμένο και κατεστραμμένο κοντά στην ακτή τότε πιθανό κάποιοι στόχοι που είχατε θέσει ή κάποια όνειρα που κάνατε εκείνη την περίοδο να μην πραγματοποιηθούν, να «ναυαγήσουν».

Εγγραφή στο RSS - γλυπτική