Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανήψια

Αρχική » Oneiro » ανήψια

Ονειροκρίτης ανήψια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανήψια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν βαδίζατε, στον ύπνο σας σε κακοτράχαλο και δύσβατο δρόμο, με εμπόδια, οι προσπάθειες σας θα προσκρούσουν σε ανυπολόγιστες αντιξοότητες.
    Αν ο δρόμος είναι βατός και ευχάριστος, θα απολαύσετε τα αγαθά μιας αμέριμνης ζωής.

  • Το απόγευμα παραδοσιακά αποτελεί μία ώρα χαλάρωσης, έτσι και στα όνειρα η ερμηνεία εξαρτάται από το πώς αισθανόσασταν μέσα στο όνειρο.

    Αν στο όνειρο χαλαρώνετε ένα απόγευμα, θα έχετε καλά νέα σε όλους τους τομείς.

  • Το περπάτημα πάνω σε άδεια αμμουδιά προοιωνίζει μια μεγάλη λύπη που θα περάσετε.

    Αν μετράτε κόκκους άμμου σε ειδυλλιακό τοπίο, ήρεμες μέρες θα έρθουν.

    Αν είστε ξαπλωμένος στην άμμο μαζί με άλλους και χαίρεστε παίζοντας, τότε θα ζήσετε μια περίοδο ήρεμης και μετρημένης ευτυχίας.

  • Αν, στο όνειρο σας, βρεθείτε ως παρατηρητής σε ένα σεξουαλικό όργιο χωρίς να συμμετέχετε, σημαίνει πως είστε άτομο δειλό και αναποφάσιστο, με δυσανάλογα μεγάλες φιλοδοξίες.

  • Ένα από τα όνειρα που η ερμηνεία του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με το πέρασμα των αιώνων.
    Καθώς οι πρώτοι ερμηνευτές του ονειροκρίτη ήθελαν το πριόνι να αποτελεί οιωνό πλούτου και ευτυχίας, οι νεότεροι ερμηνευτές έχουν βγει στο συμπέρασμα όπως ισχύει εντελώς το αντίθετο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι καταδικαστήκατε και σας έχει επιβληθεί μια βαριά ποινή, προετοιμαστείτε για μια περίοδο ελεύθερης και πλούσιας ζωής που, όμως, δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Εγγραφή στο RSS - ανήψια