Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

διάδημα

Αρχική » Oneiro » διάδημα

Ονειροκρίτης διάδημα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : διάδημα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

στέμμα, κορώνα, διάδημα

Ονειροκρίτης στέμμα, κορώνα, διάδημα

Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

Σχετικά όνειρα

  • Το μπουκάλι ως σύμβολο στα όνειρα συμπεριλαμβάνετε σε όλα τα υπόλοιπα δοχεία.

    Εάν δείτε στο όνειρο μπουκάλια μεγάλα ή μικρά γεμάτα τότε να περιμένετε ευχάριστα γεγονότα και κέρδη.

  • Το συντριβάνι που εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, μας υπόσχεται ταξίδια στο πάθος και στον έρωτα που θα μας βγάλουν από την προσωπική μας ρουτίνα και θα μας εντάξουν και πάλι στον κόσμο του της ηδονής.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας βασιλόπιτα και είστε γυναίκα, το όνειρο είναι ευοίωνο και θετικό: σημαίνει χαρές και υλικές απολαβές.

    Αν είστε άντρας, φυλαχτείτε από ζημιές και κακοτυχίες.

  • Σημασία σε αυτό το όνειρο έχει για άλλη μια φορά αν είστε "πομπός ή δέκτης" του κηρύγματος.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος αποζητά τη φιλανθρωπία σας, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αλλά με την επιμονή σας θα τα καταφέρετε ν' ανακτήσετε την υπόσταση σας.

Εγγραφή στο RSS - διάδημα