Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κατσίκια

Αρχική » Oneiro » κατσίκια

Ονειροκρίτης κατσίκια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κατσίκια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βοσκός

Ονειροκρίτης βοσκός

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε βοσκός και έχετε ένα κοπάδι από πρόβατα, είναι πιθανόν να συμβούν δυσάρεστα για εσάς γεγονότα.

Αν δείτε όμως ότι συναντάτε ένα βοσκό, σημαίνει ότι έχετε αληθινούς φίλους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στο όνειρο μετράτε κέρματα, θα έχετε οικονομικές δυσκολίες.

    Αν χάσατε κέρματα στο όνειρο και αυτό σας ενόχλησε, σημαίνει ότι είστε πρέπει να μειώσετε τις σπατάλες και να αρχίσετε την αποταμίευση.

  • Η ερμηνεία ενός τέτοιου τυπικού εφιάλτη στον οποίο σας καταδιώκουν είναι ότι δυσκολεύεστε να αποκοπείτε από το παρελθόν και απεγνωσμένα προσπαθείτε να ξεφύγετε από αυτό.

  • Αν δείτε κοπάδι τράγων, σύντομα θα πλουτίσετε από κληρονομιά ξαφνική και απροσδόκητη.

    Αν πάλι δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάει ένας τράγος με άγριες διαθέσεις, φυλαχτείτε από εχθρούς που σας επιβουλεύονται.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κοσκινίζετε αλεύρι ή κάποιο άλλο υλικό ή ακόμη ότι απλά κρατάτε ένα κόσκινο, τότε τα πράγματα για εσάς και την οικογένειά σας μάλλον δεν είναι καθόλου καλά.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χαλαρώνετε ή κοιμάστε σε καναπέ τότε τα νεύρα σας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και πρέπει να ηρεμήσετε.
    Αν πάλι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο κάθετε στον καναπέ τότε εχθρότητες και διαφωνίες να περιμένετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρτοποιείο, απαιτείται προσοχή σ' ό,τι αφορά τις αλλαγές στην καριέρα σας. Παγίδες μπορεί να αποκαλυφθούν σε κάθε κατεύθυνση.

Εγγραφή στο RSS - κατσίκια