Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πίστη

Αρχική » Oneiro » πίστη

Ονειροκρίτης πίστη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πίστη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

όρκος

Αν δείτε σε όνειρο ότι καταθέτετε ενόρκως σε δικαστήριο, θα χάσετε την αξιοπιστία σας και την εκτίμηση που τρέφουν άλλοι προς εσάς από δικό σας σφάλμα.
Αν δείτε κάποιον άλλο να ορκίζεται, φυλαχτείτε από ύπουλο χτύπημα των ανταγωνιστών σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ακούσετε στον ύπνο σας κρότο ξερό και δυνατό, να περιμένετε ξαφνικές λαχτάρες και συμφορές, που μπορεί να φτάσουν ως τον θάνατο πολύ δικού σας ανθρώπου.

    Αν ακούσετε κρότους όπλων ή κροτάλισμα πολυβόλου, να περιμένετε έριδες και διχόνοια μέσα στην οικογένεια.

  • Φυσικά δεν θα μπορούσατε να περιμένετε μία καλή ερμηνεία για ένα τέτοιο όνειρο.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε στην κόλαση και είτε βράζετε στα καζάνια της, είτε απλά περπατάτε εκεί, τότε σας περιμένουν μέρες παθών, βασανιστηρίων και κακοπέρασης.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι καταθέτετε ενόρκως σε δικαστήριο, θα χάσετε την αξιοπιστία σας και την εκτίμηση που τρέφουν άλλοι προς εσάς από δικό σας σφάλμα.
    Αν δείτε κάποιον άλλο να ορκίζεται, φυλαχτείτε από ύπουλο χτύπημα των ανταγωνιστών σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας σκόρδα κρεμασμένα ή αφημένα κάπου, καλό θα είναι να αποφύγετε, για ένα διάστημα προστριβές με τρίτους, γιατί δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.

    Αν δείτε ότι τρώτε σκόρδα, θα έχετε κάποιες προσωρινές ατυχίες.

  • Αν δείτε ότι φοράτε ένα καθαρό και καλοσιδερωμένο πουκάμισο, θα έχετε σταθερή αισθηματική ζωή και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

    Αν στο όνειρο το πουκάμισο ήταν βρώμικο ή σκισμένο, προοιώνιζει στεναχώρια και δυσκολίες.

  • Η απόγνωση είναι ένα σπάνιο όνειρο και αρκετές φορές δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά αντικατοπτρίζει μία κατάσταση της πραγματικής ζωής την οποία θεωρούμε ανυπέρβλητη.

Εγγραφή στο RSS - πίστη