Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σαύρα

Αρχική » Oneiro » σαύρα

Ονειροκρίτης σαύρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σαύρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κροκόδειλος - αλιγάτορας

Ονειροκρίτης κροκόδειλος - αλιγάτορας

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός

Σχετικά όνειρα

  • Πολλοί είναι αυτοί που την ονομάζουν μάστιγα της εποχής.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε ερωμένη και είστε άντρας τότε αυτό σημαίνει ότι είστε απελπισμένος για την εύρεση ερωτικού συντρόφου.
    Εάν είστε παντρεμένος και δείτε ότι έχετε ερωμένη ισχύει ότι υπάρχει στο λήμμα «παντρεμένη».

  • Το δισκοπότηρο, παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της θρησκείας μας, θεωρείται πάρα πολύ κακός οιωνός όταν παρουσιάζεται στα όνειρα.
    Έτσι βάσανα, ταλαιπωρίες, πεσμένο ηθικό, στεναχώριες και πολλά άσχημα σας περιμένουν αν δείτε στον ύπνο σας δισκοπότηρο.

  • Τα ακριβά κτήρια και καταστήματα και οι ακριβές κατασκευές στο όνειρο σημαίνουν ότι είστε αλαζόνα, αχόρταγος και δεν σταματάτε αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε.
    Αν δείτε ότι εσείς έχετε κατάστημα, τότε θα περάσετε σύντομα δύσκολες ώρες.

  • Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως δεν αναφερόμαστε στον ξένο ως φιλοξενούμενο αλλά απλά σαν κάποιο άγνωστο που συναντάμε στον ονειρικό μας κόσμο.

  • Ο Ηρόδοτος αναφέρεται σε αυτό και στη μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά.

Εγγραφή στο RSS - σαύρα