Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σκάκι

Αρχική » Oneiro » σκάκι

Ονειροκρίτης σκάκι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σκάκι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ντόμινο

Στα όνειρα μπορεί να εμφανιστεί το παιχνίδι ντόμινο ή η μεταμφίεση ντόμινο.
Εάν δείτε ότι είστε εσείς μεταμφιεσμένος/η σε ντόμινο τότε διανύετε μία περίοδο που όλα τα ελαττώματά σας έχουν έρθει στην επιφάνεια με πιο έντονη την υποκρισία.

πιόνι -πιόνια (σκάκι)

Τα πιόνια και τα παιχνίδια με πιόνια είναι σχετικά ασυνήθιστα όνειρα.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας πιόνια κάποιου παιχνιδιού (σκακιού, ντάμας, κλπ), σημαίνει πως είστε άνθρωπος αυταρχικός και χρησιμοποιείτε τους άλλους ανενδοίαστα.

Σχετικά όνειρα

  • Το μήνυμα των μπράτσων εξαρτάται από τον τρόπο που θα εμφανιστούν στο όνειρο.
    Εάν δείτε λοιπόν μπράτσα δυνατά και υγιή τότε να περιμένετε κέρδη και χαρές στον οικονομικό αλλά και στον οικογενειακό τομέα.

  • Το πιθάρι το συναντάμε στη μυθολογία, σε λαϊκούς θρύλους και δοξασίες, καθώς και σε ανατολίτικα παραμύθια.
    Αν δείτε λοιπόν στο όνειρο σας πιθάρι γεμάτο, θα αποκτήσετε πλούτη και δόξα διόλου κοινά και θα γευθείτε στη ζωή σας ευτυχία σπάνια.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο μπλεγμένος σε πράξεις σαδιστικές, το όνειρό σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να αλλάξετε τρόπος ζωής, καθώς από ότι φαίνεται είστε σεξουαλικά ανενεργός στερημένος.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε είτε ότι περπατάτε πάνω σε πριονίδι, είτε ότι το μαζεύετε, είτε απλά εστιάζετε σε αυτό με κάποιον τρόπο, τότε σύντομα θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας τονώσουν.

  • Τα κούτσουρα συμβολίζουν «βάρος» είτε ψυχολογικό είτε οικονομικό.

    Εάν δείτε λοιπόν κούτσουρα στοιβαγμένα τότε να είστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενα οικονομικά βάρη, άγχη και στενοχώριες.

  • Ο άνεμος στο όνειρο εξαρτάται από την ένταση και την αίσθηση που έχει.
    Αν ο άνεμος είναι καθαρός , απαλός και ευχάριστος τότε τα πράγματα είναι πού καλά. Αυτό σημαίνει ότι οι ψυχικοί και διανοητική σας κούραση έφτασε η ώρα να ξεπληρωθεί με κάποιο πολύ χειροπιαστό- υλικό τρόπο.

Εγγραφή στο RSS - σκάκι