Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κουνέλι

Αρχική » Oneiro » κουνέλι

Ονειροκρίτης κουνέλι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κουνέλι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο αδύνατος/αδύνατη στα όνειρα είναι ένας αρνητικός οιωνός, του οποίου η ερμηνεία θα πρέπει να επεξεργάζεται προσεκτικά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε παϊδάκια και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σας τύχουν στενοχώριες και θα απειληθεί η υγεία σας.
    Αν τα παϊδάκια που τρώτε είναι άνοστα ή σας προκαλούν απέχθεια και τα φτύνεται, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Όλες οι επισκέψεις στον ύπνο σας αποτελούν μήνυμα δυσοίωνο, στεναχώριες, δυσκολίες , ζημιές.

    Η γενική ερμηνεία που θέλει τις επισκέψεις και τους επισκέπτες να αποτελούν κακό οιωνό τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ανατρέπεται.

  • Πολλές φορές τα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία από αυτό που παρουσιάζουν.

    Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και στη λύπη.

    Εάν δείτε ότι είστε λυπημένη/ος ή πιστεύετε ότι στο όνειρο νιώθετε μεγάλη λύπη τότε στην πραγματικότητα προμηνύονται χαρούμενες στιγμές και ειδήσεις.

  • Η εμφάνιση ενός γραμματίου στις μέρες μας, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια εκδήλωση άγχους προερχόμενη από την καθημερινότητα.
    Ωστόσο ο συμβολικός του χαρακτήρας είναι σύντομες αγωνίες κυρίως στους επαγγελματικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.

  • Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτήν την αρχαία μέθοδο εγκλωβισμού πτηνών κρατώντας τα όμως ζωντανά για να εκτελούν χρέη τραγουδιστή.
    Συνήθως τα όνειρα που αφορούν παγίδευση θηραμάτων είναι πιο συχνά σε κυνηγούς.

Εγγραφή στο RSS - κουνέλι