Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λαγός

Αρχική » Oneiro » λαγός

Ονειροκρίτης λαγός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λαγός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία της αρκούδας στα όνειρα συμβολίζει τους φόβους και τις φοβίες που έχουμε στο υποσυνείδητο μας.

    Η αρκούδα είναι προστατευτική και επικίνδυνη ταυτόχρονα στα όνειρα και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να αντεπεξέλθετε στις καταστάσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν κλειδαρά, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως ο κλειδαράς είστε εσείς το όνειρό σας αποκαλύπτει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σας διακατέχουν και σας υπενθυμίζει τον θαυμασμό που έχουν οι άλλοι για εσάς.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας οδοστρωτήρα που εργάζεται «πήγαινε-έλα», στρώνοντας δρόμο, είστε άνθρωπος τυχερός και προνομιούχος: όλα σας έρχονται δεξιά και το μέλλον κρύβει για σας μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

  • Αν δείτε ότι φοράτε ένα καθαρό και καλοσιδερωμένο πουκάμισο, θα έχετε σταθερή αισθηματική ζωή και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

    Αν στο όνειρο το πουκάμισο ήταν βρώμικο ή σκισμένο, προοιώνιζει στεναχώρια και δυσκολίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χτίζετε ένα καινούργιο και όμορφο σπίτι, θα σημειώσετε εντυπωσιακές επιτυχίες που θα οφείλονται στην εργατικότητα και τη σταθερότητα του χαρακτήρα σας.

  • Ο δημοσιογράφος στα όνειρα κατά τον ονειροκρίτη, υποδεικνύει μια κρυφή τάση για μυστικοπάθεια την οποία πιθανόν να έχετε ήδη αντιληφθεί.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δημοσιογράφος, τότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί,

Εγγραφή στο RSS - λαγός