Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κλειστές κουρτίνες

Αρχική » Oneiro » κλειστές κουρτίνες

Ονειροκρίτης κλειστές κουρτίνες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κλειστές κουρτίνες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουρτίνες

Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

Σχετικά όνειρα

  • Το βάθρο που αποτελεί τη βάση που πάνω της στήνονται διάφορες κατασκευές, έχει ειδική σημασία στην ερμηνεία των ονείρων.
    Αν δείτε ότι εσείς ή κάποιος άλλος είναι στημένος σε βάθρο, να έχετε το νου σας μην γελοιοποιηθείτε ή να μην προξενήσετε εσείς την γελοιοποίηση δικού σας ανθρώπου.

  • Ο εισαγγελέας στον ύπνο σας προμηνύει κακοτοπιές και δυσάρεστα γεγονότα, γιαυτό και αν τον συναντήσετε μην περιμένετε κάτι καλό να σας συμβεί.
    Εάν είστε εσείς ο εισαγγελέας στο όνειρο τότε επίσης θα συμβούν κακά γεγονότα.

  • Σε αυτό το όνειρο, βασικό ρόλο παίζει το πώς θα νιώθετε και σε τι κατάσταση θα είναι το ή τα γόνατά σας.

    Το τραυματισμένο γόνατο ή το ακρωτηριασμένο , σημαίνει ότι στην παρούσα φάση δεν είστε αρκετά δυνατός για να αντεπεξέλθετε στις περιστάσεις της ζωής σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Όταν εμφανίζονται παλιά αντικείμενα στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελούν έναν καλό οιωνό.
    Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας, παλιά αντικείμενα η αντικείμενα πού παλιώνουν ξαφνικά, το όνειρό μας προμηνύει σύντομα καταστάσεις θλίψης και μελαγχολίας που θα μας κλονίσουν.

  • Ο ήχος του τηλεφώνου, στα όνειρα, μας προετοιμάζει για μια περίοδο παθητικής αναμονής στα πράγματα που μας απασχολούν.

Εγγραφή στο RSS - κλειστές κουρτίνες