Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πολύτιμοι λίθοι

Αρχική » Oneiro » πολύτιμοι λίθοι

Ονειροκρίτης πολύτιμοι λίθοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πολύτιμοι λίθοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ληστεία - ληστεύω

Ονειροκρίτης ληστεία - ληστεύω

Η ληστεία συμβολίζει μία κατάσταση στην οποία χάνουμε τον έλεγχο.

Εάν δείτε ότι είστε μάρτυρας ληστείας τότε προσέξτε γιατί πιθανό να βρεθείτε μπλεγμένοι σε καταστάσεις που δεν επιλέξατε και να σας δημιουργήσουν μπελάδες.

διαμάντι

Ονειροκρίτης διαμάντι

Το διαμάντι στα όνειρα θεωρείται πολύ δύσκολης ερμηνείας ονειρικό σύμβολο.

Παλαιότερα θεωρούταν δυσοίωνο όνειρο και προμήνυμα συμφορών.

Η εμπειρία όμως έχει δείξει ότι τα διαμάντια στα όνειρα είναι πολύ θετικός οιωνός που φέρνει θετικές εξελίξεις.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση μια περιοχή με θάμνους καταπράσινους και ανθισμένους, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλά ευχάριστα γεγονότα να γεμίσουν αυτόν τον καιρό τη ζωή σας.
    Οι δουλειές σας θα πάνε καλά.
    Ελπίδες και όνειρα θα πραγματοποιηθούν.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι καπνίζετε πούρο, ενώ δεν είστε καπνιστής - καπνίστρια, να είστε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσετε πιθανές δυσάρεστες εξελίξεις σε υπόθεση την οποία θεωρούσατε δεδομένη, και η οποία μπορεί να αποδειχθεί οικονομικά και ηθικά ζημιογόνος.

  • Το γουρούνι στο όνειρο εμφανίζετε για να μας υπενθυμίσει ότι η στάση μας για τη ζωή είναι παθητική και δηλώνουμε πλήρη αδιαφορία για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

  • Το βαρόμετρο και η γενικά η πρόβλεψη του καιρού - παρατήρηση των ατμοσφαιρικών αλλαγών - αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους πολλούς τρόπους για την απόκτηση γνώσης σχετικά με το μέλλον.

  • Το πανίσχυρο βουβάλι αποτελεί ένα σημαντικό ονειρικό σύμβολο δύναμης και σταθερότητας. Η παρουσία του στα όνειρα σημαίνει, σταθερότητα στα επαγγελματικά και αργή αλλά σταθερή άνοδο και πρόοδο στην ζωή.

  • Η πολυθρόνα είναι ένα διφορούμενο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη η οποία έχει ποικίλες ερμηνείες οι οποίες εξαρτώνται και από τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου σας.
    Έτσι αν στο όνειρο σας δείτε πολυθρόνα κενή, συμβολίζει την εγκατάλειψη από άνθρωπο που αγαπάτε - εκτιμάτε.

Εγγραφή στο RSS - πολύτιμοι λίθοι