Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χτισίματα

Αρχική » Oneiro » χτισίματα

Ονειροκρίτης χτισίματα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χτισίματα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μαδέρι

Το μαδέρι συμβολίζει επαγγελματική σιγουριά και ασφάλεια.
Εάν δείτε ότι κρατάτε μαδέρια ή πατάτε πάνω σε αυτά τότε θα βιώσετε ή βιώνετε μία περίοδο στον επαγγελματικό τομέα που σας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια.

Σχετικά όνειρα

  • Ο πονόκοιλος στο όνειρο είναι σημάδι ότι κάποιο πρόβλημα υγείας μπορεί να σας προσβάλει στο προσεχές μέλλον.

    Επίσης ο πόνος στην κοιλιά αν συνδυάζεται από γενικότερη δυσάρεστη αίσθηση στο όνειρο, αποτελεί μια προειδοποίηση για τα οικονομικά και την αλόγιστη σπατάλη.

  • Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους. Το όνειρο κάποιες φορές συμβολίζει την μεταμέλεια για κάποιες πράξεις σας,

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι εκτελείτε κάποια εργασία με τη βοήθεια ενός σφυριού, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους του.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γλύπτη, είναι προμήνυμα ότι σύντομα η θέση σας θα αλλάξει και από υποδεέστερη θα γίνει πιο διακεκριμένη και προσοδοφόρα.

  • Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος αποζητά τη φιλανθρωπία σας, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αλλά με την επιμονή σας θα τα καταφέρετε ν' ανακτήσετε την υπόσταση σας.

  • Αν, στον ύπνο σας, βρεθείτε σε κινηματογράφο και κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου είναι η λευκή του οθόνη που σας μαγνητίζει με την καθαρότητα και την ψυχρότητα της, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες που θα οφείλονται αποκλειστικά στο μεθοδικό και ψύχραιμο χαρακτήρα σας.

Εγγραφή στο RSS - χτισίματα