Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νεογνό

Αρχική » Oneiro » νεογνό

Ονειροκρίτης νεογνό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νεογνό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μαμή - μαία (μαιευτήρας)

Η μαμή όπως και η εγκυμοσύνη στα όνειρα συμβολίζουν κάτι αρνητικό.
Εάν δείτε λοιπόν απλά μία μαμή ή ότι της μιλάτε τότε θα υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις και αρνητικά γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Το λυχνάρι συμβολίζει πραγματοποίηση ευχής αλλά και αρνητικά συμβάντα.
    Εάν δείτε λοιπόν λυχνάρι αναμμένο τότε πιθανό να περνάτε μία τυχερή περίοδο όπου επιθυμίες και στόχοι πιθανό να πραγματοποιηθούν και οι κόποι σας να ανταμειφθούν.

  • Αυτό που έχει σημασία στο συγκεκριμένο όνειρο είναι μόνο η περίπτωση που βλέπετε τους ώμους σας μεγαλύτερους ή μικρότερους.
    Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

  • Ο μούστος θεωρείτε, παραδόξως, αρνητικό σύμβολο στα όνειρα και προοιωνίζει γενικά ανησυχία ή και στεναχώρια.
    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μούστο ή ότι τρώτε ή πίνετε μούστο να περιμένετε ότι κάποια συμβάντα ή καταστάσεις μέσα στην οικογένεια θα σας στενοχωρήσουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ένα σπίτι καθαρό, αστραφτερό και τακτοποιημένο, τότε σας περιμένουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Η παρουσία της λεβάντας στα όνειρα είναι συνυφασμένη με το ερωτικό στοιχείο κατά τον ονειροκρίτη.

    Αποτελεί ένα πολύτιμο βότανο από την αρχαιότητα με αμέτρητες χρήσεις που ποικίλουν από αντιμετώπιση πυρετών και παθήσεων μέχρι και την αντιμετώπιση του σκόρου.

  • Ο νιπτήρας στα όνειρα είναι ένα καθαρό σύμβολο.
    Εάν δείτε ένα λαμπερό νιπτήρα σε έναν χώρο και πλένετε τα χέρια σας σε αυτόν να περιμένετε χαρούμενα γεγονότα και μία περίοδο που θα μπορέσετε να ηρεμήσετε από άγχη που σας απασχολούν.

Εγγραφή στο RSS - νεογνό