Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πορτομπέλο

Αρχική » Oneiro » πορτομπέλο

Ονειροκρίτης πορτομπέλο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πορτομπέλο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μανιτάρια

Ονειροκρίτης μανιτάρια

Τα μανιτάρια είναι αρνητικό σύμβολο και για τον επαγγελματικό τομέα και για τον αισθηματικό.

Εάν δείτε μανιτάρια τότε προμηνύονται ειδήσεις και καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας πικράνουν.

Σχετικά όνειρα

  • Ο σκαντζόχοιρος, όταν εμφανίζεται με οποιονδήποτε τρόπο στον ονειρικό σας κόσμο, δεν αποτελεί δυστυχώς έναν καλό οιωνό.
    Αν δείτε λοιπόν το μικρό αγκαθωτό θηλαστικό στον ύπνο σας,σύντομα θα αντιμετωπίσετε αναποδιές και κακοτοπιές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Το πιο εύκολο πράγμα όταν ακούμε για σπηλιά είναι το μυαλό μας να πάει στην συμβολοποιημένη ερμηνεία αυτής από την κλασική ψυχανάλυση και συγκεκριμένα στον Σιγκμουντ Φρόιντ που ήθελε την σπηλιά να συμβολίζει το αιδοίο της γυναίκας.

  • Η μπαλαρίνα στα όνειρα συμβολίζει κάτι το ξέγνοιαστο και το ανέμελο, ίσως και κάποια ελαφρότητα πιθανώς σε συμπεριφορά.

  • Η μετακόμιση, όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει αλλαγή.

    Εάν δείτε λοιπόν στο όνειρό σας ότι μετακομίζετε και δεν βρίσκεστε σε τέτοια κατάσταση στη ζωή σας, να περιμένετε αλλαγές στη ζωή σας.

  • Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια ακαδημία, σημαίνει ότι θα λυπηθείτε γιατί αφήσατε ευκαιρίες να πάνε χαμένες από τεμπελιά και αδιαφορία.
    Αν δείτε πως είναι δική σας, ή πως είστε οικότροφος σ' αυτήν, δύσκολα θα ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

  • Η αποπλάνηση στα όνειρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς εμπεριέχει σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες που πιθανόν να έχουμε καταπιεσμένες, οι οποίες εκδηλώνονται με αυτή τη μορφή.

Εγγραφή στο RSS - πορτομπέλο