Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τσίχλα

Αρχική » Oneiro » τσίχλα

Ονειροκρίτης τσίχλα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τσίχλα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καρδερίνα

Ονειροκρίτης καρδερίνα

Αν δείτε στον ύπνο σας καρδερίνα, σημαίνει ότι όλο το απόθεμα της τρυφερότητας και των ευγενικών αισθημάτων που διαθέτετε μένει χωρίς ανταπόκριση και σας προκαλεί μια γλυκιά, μελαγχολική διάθεση.

Πολλές φορές ένα τέτοιο όνειρο έχει να κάνει με ερωτικό μαρασμό.

ορτύκι

Αν δείτε στο όνειρο σας ορτύκια να πετούν, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας συγκλονίσουν και θα αναστατώσουν τη ζωή σας.
Αν δείτε ορτύκι μέσα σε κλουβί, θα σας συκοφαντήσουν άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν στο σπιτικό σας.

πέρδικα

Η πέρδικα στα όνειρα, συχνά υποδηλώνει την ενδοτικότητα και τη ροπή του κοιμισμένου στις απολαύσεις.
Έτσι, αν δείτε στον ύπνο σας πέρδικα, να συνάψετε ερωτική σχέση σκανδαλώδη που θα φέρει σε δύσκολη θέση και ίσως πληγώσει βαθιά δικούς σας ανθρώπους.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας γελοιοποιούν με τον οποιοδήποτε τρόπο, τότε κάποια επιτυχία σας έχει ενοχλήσει πολλούς.
    Μην τους ακούτε. Ακολουθείστε το δρόμο που έχετε χαράξει.
    Απλά σας φθονούν.

  • Είναι ανάλογο της ποσότητας που γεμίζετε.
    Δηλαδή, όσο μεγαλύτερος ο κάδος ή το δοχείο που γεμίζετε στο όνειρο σας, τόσο περισσότερα θα είναι και τα κέρδη που θα αποκομίσετε από μια επιτυχή επιχείρηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλεξίπτωτα που πέφτουν από τον ουρανό και προσγειώνονται, ή αν δείτε ότι εσείς πέφτετε με αλεξίπτωτο χωρίς όμως να φοβάστε, αυτό σημαίνει ότι οι προσπάθειές που καταβάλλετε για κάποιο σκοπό θα επιτύχουν.

  • Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι είστε έγκυος και σας έχουν πιάσει οι ωδίνες (πόνοι) του τοκετού, σύντομα θα συμβούν γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και θα σας συνταράξουν.

  • Σε περίπτωση που κάνουν στο ονειρικό μας κόσμο την εμφάνισή τους αλλαντικά, το όνειρό μας αποτελεί ένα σημάδι προσέχουμε ανεκπλήρωτες επιθυμίες.
    Αν τα δείτε κάπου κρεμασμένα, σε κάποιο κατάστημα ή σε σπίτι παράδειγμα, πάει να πει, πως έχετε μία ερωτική ζωή με στερήσεις.

  • Αν δείτε ότι ξαφνικά κι αναίτια αποκτήσατε μεγάλο στομάχι, σας αναμένει ένα πλούσιο μέλλον.

    Αν δείτε ότι υποφέρετε από το στομάχι σας, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, τότε είστε εξαιρετικά υγιής, αλλά και εξαιρετικά άτυχος σε ό,τι επιχειρείτε.

Εγγραφή στο RSS - τσίχλα