Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λιακάδα

Αρχική » Oneiro » λιακάδα

Ονειροκρίτης λιακάδα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λιακάδα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άνοιξη

Ονειροκρίτης άνοιξη

Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

Σχετικά όνειρα

  • Το συγκεκριμένο όνειρο έχει έρθει για να σας υπενθυμίσει ή να σας μάθει πράγματα για τον ίδιο σας τον εαυτό.

  • Αν βρεθείτε να σκάβεται στον ονειρικό σας κόσμο, αν δείτε κάποιον άλλον να σκάβει και με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτό θα πρέπει να περιμένετε κακά μαντάτα.
    Το πιο πιθανό είναι ένα στεναχωρηθείτε, ή να κοπιάζετε χωρίς αναγνώριση.
    Για αυτό προσοχή. Μία περίοδος είναι θα περάσει.

  • Αν δείτε σε όνειρο παπαρούνες σε χωράφι, θα έχετε ευχάριστες και απολαυστικές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε.

    Αν έχετε παπαρούνες σε βάζο, σημαίνει πως έχετε απομονωθεί από το περιβάλλον σας και ματαίως αναζητάτε στηρίγματα σε παλιές, περασμένες φιλίες.

  • Τα μυρωδικά συμβολίζουν κάτι το επιφανειακό ή εφήμερο.
    Εάν δείτε στο όνειρο μυρωδικά σε μπουκαλάκια στοιβαγμένα σε ράφια τότε πιθανό να διανύετε μία περίοδο που απολαμβάνετε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

  • Το όνειρο στο οποίο ακούσατε μια γκάιντα, το εντυπωσιακό - παραδοσιακό σκωτσέζικο όργανο, ερμηνεύεται αναλόγως της μουσικής που ακούσατε.

Εγγραφή στο RSS - λιακάδα