Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καιρός

Αρχική » Oneiro » καιρός

Ονειροκρίτης καιρός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καιρός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άνοιξη

Ονειροκρίτης άνοιξη

Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας αποκτήσατε καινούργια, όμορφα έπιπλα, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε οικογενειακές υποθέσεις που εκκρεμούν.

    Αν τα έπιπλα σας είναι παλιά και φθαρμένα, τότε θα συναντήσετε αναποδιές στο άμεσο μέλλον.

  • Το κόκκινο, ζεστό και υγιές αίμα θεωρείται, στα όνειρα, ένας από τους καλύτερους οιωνούς παρά την τρομακτική φύση του ονείρου.
    Αν δείτε πως αιμορραγείτε από κάποιο σημείο του σώματος σας, θα έχετε πρωτόγνωρες ηθικές και υλικές απολαβές .

  • Αν δείτε ότι είστε μπλεγμένος σε δικαστικό αγώνα, ανεξάρτητα από το αν είστε κατήγορος ή κατηγορούμενος, θα περάσετε μια περίοδο που θα την χαρακτηρίσουν αλλεπάλληλες αποτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ανθρώπους που φορούν φανταχτερές στρατιωτικές στολές με παράσημα και επωμίδες, σημαίνει πως περιβάλλεστε από ανθρώπους κούφιους και άχρηστους.

    Αν φοράτε εσείς μια τέτοια στολή, είστε χαρακτήρας κενόδοξος και υπερφίαλος.

  • Το όρνιο όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας αποτελεί σίγουρα έναν πολύ κακό οιωνό.

    Αν εμφανιστούν στον ύπνο σας πολλά όρνεα και μαύρα μαζί, τότε το όνειρό σας προμηνύει συμφορές βαριές ακόμα και θάνατο στον πολύ στενό σας κύκλο.

  • Η τρικυμία στον ονειρικό μας κόσμο δεν διαφέρει και πολύ από την τρικυμία που μπορεί να ζήσουμε στην πραγματικότητα.
    Το όνειρο αυτό δεν μεταφράζεται ανάποδα και προμηνύει κινδύνους σε σημαντικούς τομείς, κυρίως όμως αναφέρεται στον τομέα της υγείας και των οικονομικών.

Εγγραφή στο RSS - καιρός