Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

στράτα

Αρχική » Oneiro » στράτα

Ονειροκρίτης στράτα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : στράτα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βαδίζω - βάδισμα

Αν βαδίζατε, στον ύπνο σας σε κακοτράχαλο και δύσβατο δρόμο, με εμπόδια, οι προσπάθειες σας θα προσκρούσουν σε ανυπολόγιστες αντιξοότητες.
Αν ο δρόμος είναι βατός και ευχάριστος, θα απολαύσετε τα αγαθά μιας αμέριμνης ζωής.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας ανέθεσαν κάποια αγγαρεία, το όνειρο σας προειδοποιεί να μην δεχτείτε προτάσεις που θα σας κάνουν φιλικά σας πρόσωπα, αφού δεν θα σας βγουν σε καλό.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, ότι παίζετε πιάνο, ενώ στην πραγματικότητα ούτε ξέρετε να παίζετε αλλά ούτε και έχετε σχέση με το μουσικό αυτό όργανο, θα εμπλακείτε σε ιστορίες δυσάρεστες που θα σας αφήσουν πικρή γεύση.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ένα κοπάδι με καμήλες τότε να περιμένετε τεράστιες επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
    Αν όμως δείτε ότι ταξιδεύετε εσείς και μια καμήλα μόνο τότε προβλήματα και στεναχώριες να περιμένετε στην προσωπική σας ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά.

  • Η κατάσταση της μέθης στον ονειρικό μας κόσμο, δεν διαφέρει και πολύ από την κατάσταση της μέθης στην πραγματικότητα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι οδηγείτε άρμα, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και πρόκειται να έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - στράτα