Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εκπνοή

Αρχική » Oneiro » εκπνοή

Ονειροκρίτης εκπνοή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εκπνοή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αναστεναγμός - αναστενάζω

Και ο αναστεναγμός στο όνειρο είναι κάτι που οι ερμηνείες του ποικίλουν ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν τόσο στην εκτός ονείρου ζωή σας όσο και στην εντός.

Σχετικά όνειρα

  • Το πορτοφόλι στα όνειρα έχει αντίθετη ερμηνεία.

    Αν λοιπόν ονειρευτείτε άδειο πορτοφόλι, θα πάρετε σύντομα απροσδόκητα κέρδη.

    Ενώ αν το πορτοφόλι σας είναι γεμάτο με χρήματα, να προσέχετε για ζημιές και οικονομικές αποτυχίες.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πουλάτε ή αγοράζετε υφάσματα, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες και στα αισθηματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

    Τα ολόλευκα υφάσματα, παραδοσιακά συμβολίζουν λαμπρή σταδιοδρομία - καριέρα.

  • Κατά τον ονειροκρίτη η παρουσία “άγριου” ανθρώπου στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός, λόγω του συσχετισμού που υπάρχει στο λαϊκό υποσυνείδητο

  • Γενικά η ταχύτητα στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες οι οποίες εξαρτώνται από τις περιστάσεις αλλά και την αίσθηση που μας αφήνει το όνειρο.

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

Εγγραφή στο RSS - εκπνοή