Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αναφροδισία

Αρχική » Oneiro » αναφροδισία

Ονειροκρίτης αναφροδισία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αναφροδισία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε αποβάθρα, σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι σχεδιάζετε να κάνετε δυσάρεστα ταξίδια, και υπάρχουν πιθανότητες να έχετε ατυχήματα και προβλήματα υγείας.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας στήνουν ενέδρα τότε αυτό συμβολίζει ότι η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους και θα ήθελαν το κακό σας γιαυτό να προσέχετε.
    Αν στήνετε εσείς ενέδρα σε άλλους, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρα σας σε επικείμενη επαγγελματική συναλλαγή.

  • Δωροδοκία : ένα όνειρο το οποίο υποδηλώνει ενδόμυχες ενοχές για μια κατάσταση τις οποίας οι χειρισμοί δεν ήταν καθόλου καθωσπρέπει.

  • Ζώα που βόσκουν αμέριμνα, υποδηλώνουν καθαρή συνείδηση και απρόσκοπτο μέλλον.

    Ζώα ταραγμένα και άγρια, προοιωνίζουν αναποδιές που δύσκολα θα ξεπεράσετε.

    Ζώα που σας κυνηγούν, είναι κίνδυνοι που σας απειλούν.

  • Το λιβάνι είναι ένα αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε λιβάνι αναμμένο ή θεωρήσετε ότι το μυρίζετε τότε πιθανό να συμβούν κάποια αρκετά δυσάρεστα γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

  • Θα περίμενε κανείς ότι το να βρεθείς ανάσκελα στον ύπνο σου θα σήμαινε ίσως κάτι κακό ή και οριστικό όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
    Αυτό που παίζει ρόλο είναι το μέρος που βρίσκεσαι και όχι το πώς σε αυτήν την περίπτωση.

Εγγραφή στο RSS - αναφροδισία