Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αντλία

Αρχική » Oneiro » αντλία

Ονειροκρίτης αντλία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αντλία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αντλία

Ονειροκρίτης αντλία

Οι πιθανότητες να δείτε στον ύπνο σας αντλία, δεν είναι ιδιαίτερα πολλές.

Αν όμως είστε από αυτούς που είδαν όνειρο με αντλία, αυτό σχετίζεται άμεσα με την αγωνία σας για καταστάσεις που είστε μπλεγμένος και εκκρεμούν.

Σχετικά όνειρα

  • Οι πιθανότητες να δείτε στον ύπνο σας αντλία, δεν είναι ιδιαίτερα πολλές.

    Αν όμως είστε από αυτούς που είδαν όνειρο με αντλία, αυτό σχετίζεται άμεσα με την αγωνία σας για καταστάσεις που είστε μπλεγμένος και εκκρεμούν.

  • Το χαλάζι στον πραγματικό κόσμο προκαλεί συχνά εκτεταμένες καταστροφές σε διάφορους τομείς όπως η καλλιέργεια, ή η περιουσία μας.
    Έτσι και όταν δούμε στον ύπνο μας χαλάζι, δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι καλό.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας σε χώρο εσωτερικό, συσκοτισμένο από βαριά παραπετάσματα, θα συναντήσετε κατά τη δημιουργική σας πορεία προσκόμματα, όχι συνηθισμένα και θα αποτύχετε οικτρά σε υποθέσεις που θεωρούσατε απλές.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθείτε.

  • Καθώς ο τουρισμός είναι πια κομμάτι της ζωής μας, είναι πολύ φυσικό να επηρεάζονται και τα όνειρά μας και να προκύπτουν καινούργια ονειρικά σύμβολα προς ερμηνεία.

  • Το λίχνισμα στα όνειρα συμβολίζει μία περίοδο ανοργανωσιάς και στρουθοκαμηλισμού.

Εγγραφή στο RSS - αντλία