Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χωρισμένος

Αρχική » Oneiro » χωρισμένος

Ονειροκρίτης χωρισμένος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χωρισμένος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου σας είναι ένας καταγάλανος και λαμπρός ουρανός, η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι και αν επιχειρήσετε για ένα μεγάλο διάστημα χρόνου.

  • Η νυφίτσα στα όνειρα συμβολίζει τους εχθρούς.

    Εάν δείτε λοιπόν νυφίτσα να περνάει μπροστά σας ή να τρέχει χωρίς όμως να σας δίνει σημασία, σημαίνει ότι θα περάσετε μία περίοδο ηρεμίας ενώ οι εχθροί σας είναι μακριά από σας.

  • Ο ναύσταθμος στο όνειρο συμβολίζει μετακίνηση.
    Εάν λοιπόν δείτε ναύσταθμο γεμάτο με πολεμικά πλοία τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να αναγκαστείτε να μετακινηθείτε είτε μόνοι σας είτε με την οικογένειά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συνοδεύεστε ή συνοδεύετε πρόσωπο του αντίθετου φύλου που διακρίνεται για τη φινέτσα και την ευγένεια του, σύντομα θα συνάψετε μια σοβαρή και ώριμη αισθηματική σχέση που θα έχει αίσιο τέλος.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παραλαμβάνεται κάτι που σας στέλνουν και σας το δίνει ο ταχυδρομικός διανομέας,τότε σημαίνει ότι τις προσεχείς ημέρες θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα.
    Αν είστε γυναίκα και δείτε διανομέα, τότε σας φέρνει την είδηση μιας εγκυμοσύνης ή ενός γάμου.

  • Αν, στο όνειρο σας, συναντήσετε οδοιπόρο που έρχεται από μακριά, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σας, από καιρό ξεχασμένο, θα εμφανιστεί και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - χωρισμένος