Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λίγο

Αρχική » Oneiro » λίγο

Ονειροκρίτης λίγο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λίγο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αρμέγω - άρμεγμα

Ονειροκρίτης αρμέγω - άρμεγμα

Γενικά η αγελάδα είναι συνήθως καλότυχο ονειρικό σύμβολο που προοιωνίζει την ευμάρεια, και κάποιοι λαοί την θεωρούν ιερή.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε μεγάλο αγρόκτημα και αρμέγεται αγελάδα και βγάζει πολύ γάλα, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

Σχετικά όνειρα

  • Η παραμάνα είναι ένας θεσμός που έχει πλέον εκλείψει από τη ζωή μας.
    Αν, παρόλα αυτά, είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας παραμάνα ή ότι εσείς η ίδια είστε παραμάνα, να γευθείτε στη ζωή σας χαρές και απολαύσεις που ξεπερνούν κατά πολύ το μέτρο.

  • Το λελέκι συμβολίζει ακριβώς ό,τι και ο πελαργός.
    Διαχωρίζονται οι συμβολισμοί του ανάλογα με την ηλικία και τον φύλο.
    Στα όνειρα των γυναικών προμηνύει εγκυμοσύνη, εκτός κι αν η ιδέα της απόκτησης μωρού έχει γίνει αυτοσκοπός και συχνά στα όνειρα εμφανίζονται μωρά και πελαργοί.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

  • Στα όνειρά μας όταν βλέπουμε δοχεία η ερμηνεία τους εξαρτάται απ' το αν είναι γεμάτα ή άδεια.
    Έτσι λοιπόν και το καλάθι αν είναι γεμάτο συμβολίζει την ευμάρεια και τα πλούτη και αν είναι άδειο φτώχεια και λύπες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γυμνάζεστε σε ένα γυμναστήριο, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι ο δυναμικός και ρωμαλέος χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σύντομα στην επιτυχία.

Εγγραφή στο RSS - λίγο