Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξύδι

Αρχική » Oneiro » ξύδι

Ονειροκρίτης ξύδι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξύδι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξύδι

Το ξύδι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο και νόστιμο συνοδευτικό για το φαγητό μας, όταν όμως εμφανίζεται στο όνειρό μας είναι αρκετά δυσοίωνο, καθώς η οξύτητα του συνδέεται από αρχαιοτάτων χρόνων με αναποδιές.

βαρέλι

Αν δείτε βαρέλι ξύλινο στο όνειρό σας με κρασί ή νερό, θα έχετε τύχη και απρόσμενες εκπλήξεις.
Αν το βαρέλι είναι με ξύδι, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην δουλειά σας.
Αν το βαρέλι είναι σπασμένο, υπάρχει περίπτωση να έχετε έναν διαπληκτισμό στην δουλειά ή στην οικογένεια σας.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ναυτικός στο όνειρο συμβολίζει μπελάδες και μπερδέματα.

    Εάν δείτε λοιπόν ότι συναναστρέφεστε ναυτικό ή ότι εσείς είστε ναυτικός, τότε να προσέξετε γιατί πιθανό κάποια θέματα που σας απασχολούν να ανακατωθούν και να δυσκολευτείτε να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

  • Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτήν την αρχαία μέθοδο εγκλωβισμού πτηνών κρατώντας τα όμως ζωντανά για να εκτελούν χρέη τραγουδιστή.
    Συνήθως τα όνειρα που αφορούν παγίδευση θηραμάτων είναι πιο συχνά σε κυνηγούς.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε έξω από ένα ξενοδοχείο και το περιεργάζεστε, τότε, όσο πιο μεγαλόπρεπο είναι το ξενοδοχείο αυτό, τόσο περισσότερα και τα εμπόδια που θα συναντήσετε στη ζωή σας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι ξαφνικά γεράσατε , να περιμένετε πολύ γρήγορη και τεράστια εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας .
    Αν το πρόσωπό σας είναι πιο νεανικό από όσο στην πραγματικότητα , τότε θα πληρώσετε ακριβά την επιπολαιότητα και η ανεμελιά σας.

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.

  • Το μέταλλο συμβολίζει μείωση οικονομικής κατάστασης.
    Εάν δείτε λοιπόν μέταλλο στο όνειρό σας σημαίνει ότι θα βιώσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες και πιθανό αυτό να οφείλεται σε δική σας ανεξέλεγκτη σπατάλη.

Εγγραφή στο RSS - ξύδι