Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ύβρις

Αρχική » Oneiro » ύβρις

Ονειροκρίτης ύβρις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ύβρις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βρισιά - βλαστήμια

Ονειροκρίτης βρισιά - βλαστήμια

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος σας βλαστημά, τότε θα έχετε πολύ τύχη τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στον ερωτικό τομέα. Ταυτόχρονα αυτό το όνειρο σημαίνει ότι καλλιεργείτε τάσεις που δεν δείχνουν ευαισθησία και συμπαράσταση για τους συνανθρώπους σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία της αρκούδας στα όνειρα συμβολίζει τους φόβους και τις φοβίες που έχουμε στο υποσυνείδητο μας.

    Η αρκούδα είναι προστατευτική και επικίνδυνη ταυτόχρονα στα όνειρα και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να αντεπεξέλθετε στις καταστάσεις.

  • Αν στο όνειρο δείτε ένα σμήνος πουλιών ψηλά στον ουρανό, χωρίς να μπορείτε να διακρίνετε τι πουλιά είναι, να περιμένετε για ένα διάστημα εμπόδια και αναποδιές σε ότι επιχειρήσετε.

    Αν έχετε κλείσει ένα πουλί μέσα σε κλουβί, να περιμένετε υλικές επιτυχίες και κέρδη.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα αμφιθέατρο γεμάτο με ενθουσιώδεις θεατές, σημαίνει ότι έχετε δύναμη του χαρακτήρα και θα πετύχετε τους στόχους με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα.

  • Ο βραχίονας ή ένα άκρο του σώματος αποκολλημένο, είναι ένα όνειρο με δυσοίωνη σημασία. Προσέχετε, γιατί μπορεί να πέσετε θύμα δόλου ή απάτης.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κομμένο μπράτσο, σημαίνει χωρισμό ή διαζύγιο.

  • Το όνειρο αυτό αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα ονείρου που ερμηνεύεται αντίστροφα.
    Το συναίσθημα αυτό όταν με κάποιον τρόπο το βιώνουμε στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα βάσανα και δυσκολίες σε όλους τους τομείς κατά τον ονειροκρίτη.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε γάιδαρο να γκαρίζει στο όνειρο σας, σημαίνει ότι θα πάρετε κληρονομιά ή θα απαλλαγείτε από υποχρεώσεις.

Εγγραφή στο RSS - ύβρις