Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άρθρο

Αρχική » Oneiro » άρθρο

Ονειροκρίτης άρθρο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άρθρο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο πλοίο στον ορίζοντα που ταξιδεύει αμέριμνα, σημαίνει επιτυχίες και χαρές ξένες που δε θα σας ακουμπήσουν.

    Αν δείτε ότι είστε επιβάτης πλοίου σε ταξίδι αναψυχής, να περιμένετε ευόδωση των επαγγελματικών και αισθηματικών σας υποθέσεων.

  • Το χάος θα λέγαμε περισσότερο ότι είναι μια κατάσταση διαταραχής και ως επί το πλείστον αναφερόμαστε στην αίσθηση που έχουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και δυσκολευόμαστε να βρούμε άκρη.

  • Αν δείτε μια στοίβα πιάτα καθαρά και τακτοποιημένα στον όνειρο σας, να περιμένετε σύντομη αποκατάσταση σας, αν είστε ανύπαντρος ή ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, αν είστε παντρεμένος.

  • Είτε είστε ο αποστολέας είτε ο παραλήπτης ενός δέματος στο όνειρό σας, χαρμόσυνες θα είναι οι ειδήσεις που θα λάβετε και στις δύο περιπτώσεις και μάλιστα από κάποιον δικό σας άνθρωπο που δεν μένει κοντά σας.
    Ίσως από κάποιον συγγενή σας που ζει στο εξωτερικό.

  • Η ναφθαλίνη στα όνειρα συμβολίζει απογοήτευση.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε μια πλούσια και γευστική σαλάτα που την απολαμβάνετε, σημαίνει πως είστε ικανοποιημένος με όσα έχετε κατορθώσει ως τώρα στη ζωή σας και εγκαταλείψατε κάθε φιλοδοξία.

Εγγραφή στο RSS - άρθρο