Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μετακομίζω

Αρχική » Oneiro » μετακομίζω

Ονειροκρίτης μετακομίζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μετακομίζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μετακόμιση

Ονειροκρίτης μετακόμιση

Η μετακόμιση, όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει αλλαγή.

Εάν δείτε λοιπόν στο όνειρό σας ότι μετακομίζετε και δεν βρίσκεστε σε τέτοια κατάσταση στη ζωή σας, να περιμένετε αλλαγές στη ζωή σας.

Σχετικά όνειρα

  • Άλλο ένα τυπικά «αντίστροφο» όνειρο το οποίο συναντάται συχνά στον ονειρικό κόσμο.

  • Οι ρίζες με οποιοδήποτε τρόπο και να εμφανιστούν στον ύπνο μας, δεν αποτελούν ένα καλό σημάδι, καθώς αν τις δούμε μαγειρεμένες ή έτοιμες για μαγείρεμα, σημαίνει πως πράγματα που περιμένετε δεν θα έχουν κακή κατάληξη, ενώ αν δείτε ρίζες δέντρου στο έδαφος, προμηνύει κακές ερωτικές επιλογές και σχέ

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο να είστε σοφέρ ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, θα πρέπει να περιμένετε βάσανα και κοπιαστική ζωή.
    Αν όμως δείτε πως συναντάτε κάποιον σοφέρ, τότε σύντομα θα λάβετε χάρη στις ειδήσεις που θα σας τονώσουν το πεσμένο ηθικό σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάκτο μάλλον είστε μοναχικοί τύποι και ο δρόμος της μοναξιάς που έχετε επιλέξει να ακολουθείτε, θα είναι γεμάτος στεναχώριες και εμπόδια.
    Τα αγκάθια του κάκτου είναι οι πληγές που σας έχουν προκαλέσει οι άλλοι, γιαυτό και επιλέξατε αυτό το δύσκολο μονοπάτι.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε κρυστάλλινα αντικείμενα που τα προσφέρετε ή σας τα προσφέρουν, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας ζητήματα.

    Αν θαυμάζετε κάποιο κρυστάλλινο αντικείμενο, να περιμένετε θεαματική προαγωγή των επαγγελματικών σας.

  • Ο άμβωνας στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι και σημαίνει θλίψη και αναστάτωση.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε άμβωνα, προμηνύεται αρρώστια και ανεπιθύμητα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε εμπόριο.

Εγγραφή στο RSS - μετακομίζω