Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ζαρτιέρες

Αρχική » Oneiro » ζαρτιέρες

Ονειροκρίτης ζαρτιέρες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ζαρτιέρες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κάλτσες

Ονειροκρίτης κάλτσες

Αν στον ύπνο σας δείτε πως προσπαθείτε να φορέσετε τις κάλτσες σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν στενοχώριες. Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα.

βρακί - εσώρουχο

Ονειροκρίτης βρακί - εσώρουχο

Αν δείτε στο όνειρό σας λερωμένο εσώρουχο, τότε θα αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό σας και θα βρεθείτε σε διαπληκτισμό με κάποια κοντινά σας πρόσωπα.

Αν δείτε στο όνειρό σας λευκό βρακί, τότε ο ονειροκρίτης λέει ότι θα κερδίσετε καταξίωση.

ζαρτιέρες

Αν ονειρευτείτε ζαρτιέρες ,καθότι είναι σπάνιο σαν όνειρο λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι πλέον δεν αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ της γυναικείας εξάρτυσης,τότε θα εκπλαγείτε σύντομα από νέες και απολαυστικές σεξουαλικές εμπειρίες οι οποίες θα είναι πρωτόγνωρες και συγκλονιστικές.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι υποκύπτετε σε πειρασμό (σαρκικό ή όποια άλλο), να περιμένετε συμφορές που θα οφείλονται σε ολέθριους δικούς σας χειρισμούς.

  • Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

  • Αν ονειρευτείτε ότι μπαίνει στο σπίτι σας διαρρήκτης και νιώθετε φόβο, οι υποψίες σας για ανθρώπους που θεωρούσατε φίλους σας ότι μπορεί να θέλουν το κακό σας, θα βγούν αληθινές.

    Αν όμως τον πιάσετε τον διαρρήκτη,τότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και οι πλεκτάνες που υπήρχαν εναντίον σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι διακινείτε πλαστά χρήματα, σημαίνει πως είστε άτομο αποφασισμένο να επιτύχει με κάθε τίμημα.

    Αν δείτε ότι σας δίνουν πλαστό χρήμα, προσέξτε μην πέσετε θύμα σκευωρίας ή απάτης.

  • Η εμφάνιση του ξερότοπου στον ονειρικό μας κόσμο, είναι πολύ συνηθισμένη η ερμηνεία του είναι αρνητική.
    Στην περίπτωση που δούμε ξηρά και άγονα μέρη στο όνειρό μας σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε αποτυχίες και θλίψη που θα μας καταβάλουν.

  • Γενικότερα οι ένοπλοι ή ο ένοπλος στον ύπνο σας δηλώνει ότι εμπνέετε σεβασμό στους γύρο σας και σας υπολογίζουν στα δύσκολα.
    Εάν τώρα ο ένοπλος είστε εσείς αυτό σημαίνει ότι έχετε όλα τα εφόδια να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε συναντήσετε στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - ζαρτιέρες