Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

θερμοκρασία

Αρχική » Oneiro » θερμοκρασία

Ονειροκρίτης θερμοκρασία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : θερμοκρασία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο σκύλος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος του ανθρώπου.

    Στα όνειρα η παρουσία του σκύλου έχει ξεχωριστή ερμηνεία αναλόγως της κατάστασης στην οποία εξελίχθηκε το συναπάντημα με τον σκύλο.

  • Η παρουσία εφήβων στα όνειρα είναι εξαιρετικά καλός οιωνός καθώς αντιπροσωπεύει την νεότητα και την ζωντάνια της εφηβικής ηλικίας.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον έφηβο σε οποιαδήποτε κατάσταση οποιουδήποτε φύλου τότε να περιμένετε χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις.

  • Αν δείτε ότι ξαφνικά κι αναίτια αποκτήσατε μεγάλο στομάχι, σας αναμένει ένα πλούσιο μέλλον.

    Αν δείτε ότι υποφέρετε από το στομάχι σας, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, τότε είστε εξαιρετικά υγιής, αλλά και εξαιρετικά άτυχος σε ό,τι επιχειρείτε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γλύπτη, είναι προμήνυμα ότι σύντομα η θέση σας θα αλλάξει και από υποδεέστερη θα γίνει πιο διακεκριμένη και προσοδοφόρα.

  • Οδοντογλυφίδα, το άκομψο αλλά χρήσιμο αυτό ξυλάκι θεωρείται από τον ονειροκρίτη ένα πολύ καλό όνειρο.

  • Η τανάλια είναι ένα «κλασικό» ονειρικό σύμβολο δυσκολιών και αντιξοοτήτων.

    Αν δείτε όμως ότι την χρησιμοποιείτε σαν εργαλείο, να είστε βέβαιος ότι στο τέλος θα ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και θα συνεχίσετε την πορεία σας ανενόχλητα.

Εγγραφή στο RSS - θερμοκρασία