Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σκαρφάλωμα

Αρχική » Oneiro » σκαρφάλωμα

Ονειροκρίτης σκαρφάλωμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σκαρφάλωμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αναρρίχηση

Ονειροκρίτης αναρρίχηση

Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε σε λόφο ή βουνό και φτάνετε στην κορυφή, θα υπερνικήσετε τα πιο φοβερά εμπόδια ανάμεσα σε σας και σ' ένα ευτυχισμένο μέλλον.

Αν όμως δείτε πως δεν καταφέρατε να φτάσετε στην κορυφή, τα πιο αγαπημένα σας σχέδια θα γνωρίσουν την αποτυχία.

κατάβαση - κατηφοριά

Ονειροκρίτης κατάβαση - κατηφοριά

Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε κάποιο πολύ ψηλό σημείο όπως κάποιο γκρεμό ή ψηλό βράχο από τον οποίο κάνετε προσπάθειες να κατεβείτε τότε για την κοινωνική σας ζωή τα πράγματα δεν είναι θετικά.

Σχετικά όνειρα

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ονειρικό σας κόσμο όπως οι ώμοι σας είναι φαρδύτεροι από ότι στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως δεν θα το βάλετε με τίποτα κάτω και θα κάνετε ό τι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως είσαστε αλήτης, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα διαγράψετε μονομιάς σοβαρές έννοιες που έχετε στη ζωή σας.
    Αν δείτε πως κάποιος άλλος το όνειρό σας είναι αλήτης, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως κάποιος από το στενό σας περίγυρο, σας φθονούν.

  • Ο θερισμός στα όνειρα, σημαίνει την απόδοση και την ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών σας.
    Αν παρακολουθείτε ή συμμετέχετε σε θερισμό να ξέρετε πως όλα θα πάνε καλά για σας.
    Σας περιμένει ευτυχία στον έρωτα και ένας επιτυχής γάμος, αν είστε ελεύθεροι.

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

  • Πάλι σε αυτό το όνειρο έχουμε διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο που βλέπουμε τα σπίρτα.
    Αν στο όνειρό σας δείτε ότι ανάβετε ένα σπίρτο το οποίο αρπάζει εύκολα, θα πρέπει να περιμένετε επιτυχίες και ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι φίλοι σας αποχαιρετούν τότε το όνειρό σας σημαίνει την πλήρη παραίτηση σας από σημαντικά ζητήματα.

    Αν δείτε όμως ότι εσείς αποχαιρετάτε κάποιον δικό σας τότε θα πρέπει να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Εγγραφή στο RSS - σκαρφάλωμα