Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ιδιόρρυθμος

Αρχική » Oneiro » ιδιόρρυθμος

Ονειροκρίτης ιδιόρρυθμος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ιδιόρρυθμος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κατάδικος

Ονειροκρίτης κατάδικος

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε όμορφα, πλούσια και υγιή μαλλιά, να περιμένετε μεγάλη ευτυχία σύντομα.

    Αν τα μαλλιά σας είναι μπερδεμένα και προσπαθείτε να τα χτενίσετε, θα έχετε σοβαρά εμπόδια σε κάποια προσπάθεια σας.

  • Το ραπάνι είναι δυσοίωνο όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας, καθώς προμηνύει ενδοοικογενειακούς μπελάδες και ταραχές.
    Αν καλλιεργείτε στον ύπνο σας ρεπάνια, σύντομα θα κλονιστεί ο ψυχισμός σας από επερχόμενες ήττες, παρά το θάρρος που διαθέτεται.

  • Όταν δούμε στο όνειρό μας σωλήνα, με οποιονδήποτε τρόπο εμφανιστεί, είτε είχε μεταλλικός, είτε χάλκινος, είτε από τσιμέντο, είτε άλλα αντικείμενα που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, τότε θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, καθώς το όνειρο προμηνύει μπελάδες και κινδύνους που παραμονεύουν στο

  • Αν δείτε στον ύπνο σας δίσκο τότε θα λάβετε πολλές ,πιθανός προσοδοφόρες, επαγγελματικές προτάσεις.
    Αρκεί ο δίσκος να μην έχει γλυκά, γιατί τότε θα σας κάνουν δόλιες προτάσεις και θα βρεθείτε μπλεγμένος, εκτός κι αν δεν δεχτείτε το κέρασμα, που σημαίνει ότι δε θα πέσετε στην παγίδα.

  • Η παραμάνα είναι ένας θεσμός που έχει πλέον εκλείψει από τη ζωή μας.
    Αν, παρόλα αυτά, είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας παραμάνα ή ότι εσείς η ίδια είστε παραμάνα, να γευθείτε στη ζωή σας χαρές και απολαύσεις που ξεπερνούν κατά πολύ το μέτρο.

  • Το να ονειρευτείτε ατμόλουτρο σημαίνει δύστροπους συντρόφους, εκτός αν δείτε ότι βγήκατε μέσα από τους ατμούς, οπότε σημαίνει ότι οι δυσφορίες και τα προβλήματα θα είναι παροδικά.

Εγγραφή στο RSS - ιδιόρρυθμος