Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καταραμένο

Αρχική » Oneiro » καταραμένο

Ονειροκρίτης καταραμένο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καταραμένο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος αποζητά τη φιλανθρωπία σας, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αλλά με την επιμονή σας θα τα καταφέρετε ν' ανακτήσετε την υπόσταση σας.

  • Η παρουσία εφημερίδας στα όνειρα έχει ιδιαίτερη σημασία κατά τον ονειροκρίτη.

    Παρόλο που στην πραγματικότητα η εφημερίδα αποτελεί μέσω ενημέρωσης, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι πάντα υπάρχει κάποιο κρυφό νόημα στην ενημέρωση ή ότι χρησιμοποιείται κατά κόρον για την εξυπηρέτηση σκοπών.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος/ίδια υπηρέτης ή υπηρέτρια, θα υποστείτε, στο άμεσο μέλλον, προσβολές και ταπεινώσεις.
    Αν δείτε ότι έχετε ένα σπίτι με πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό, ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, είστε άτομο εγωπαθές και ματαιόδοξο.

  • Το κρέμασμα συμβολίζει το τέλος μίας κατάστασης και την αρχή μίας άλλης. Σημαντικές δηλαδή αλλαγές στη ζωή σας.

    Εάν είστε εσείς κρεμασμένος, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε μία κατάσταση στην οποία θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

  • Αν δείτε ένα κοπάδι πρόβατα, σας έρχονται ημέρες άφατης ευτυχίας και χαράς.

    Αν το κοπάδι είναι δικό σας, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχετε καμιά σχέση με κτηνοτροφικές εργασίες, η ζωή επιφυλάσσει για σας ανταμοιβές σπάνιες σε υλικά και ηθικά αγαθά.

  • Πολλοί ερμηνευτές ονείρων, αλλά και ο παραδοσιακός ονειροκρίτης, θεωρούν την παρουσία του πουλιού αυτού στα όνειρα ως οιωνό εμπλοκών σε κουτσομπολιά και έριδες.
    Άλλοι πιστεύουν ότι ο παπαγάλος υποδηλώνει στα όνειρα, υπερφίαλο και αστόχαστο άνθρωπο που μιμείται λανθασμένα πρότυπα.

Εγγραφή στο RSS - καταραμένο