Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μαγαζάτορας

Αρχική » Oneiro » μαγαζάτορας

Ονειροκρίτης μαγαζάτορας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μαγαζάτορας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κατάστημα

Τα ακριβά κτήρια και καταστήματα και οι ακριβές κατασκευές στο όνειρο σημαίνουν ότι είστε αλαζόνα, αχόρταγος και δεν σταματάτε αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε.
Αν δείτε ότι εσείς έχετε κατάστημα, τότε θα περάσετε σύντομα δύσκολες ώρες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Η σούβλα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, δεν σχετίζεται καθόλου με το φαγητό ή το έθιμο της Κυριακής του Πάσχα, αλλά πολύ περισσότερο με την ερωτική μας ζωή.

  • Το πηγάδι είναι ένα ισχυρότατο σύμβολο κατα τον ονειροκρίτη - και όχι μόνον στα όνειρα.
    Το συναντούμε σαν βασικό στοιχείο αναφοράς στην εθνολογία, τη λαογραφία, τα δημοτικά τραγούδια κλπ.

  • Τα λουκούμια ως γλυκό κι αυτό, προμηνύει στενοχώρια.

    Εάν δείτε απλά λουκούμια, τότε θα πιθανό να βιώσετε κάποια στενοχώρια στην ερωτική σας σχέση η οποία όμως θα ξεπεραστεί.

  • Η ερμηνεία των τούβλων στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα τα δούμε, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις που έχουμε τα πράγματα είναι καλά.

  • Το να βλέπετε πράγματα, ρούχα ή οικεία δωμάτια τα οποία έχουν χάσει το χρώμα τους και τη ζωντάνια τους στον ονειρικό σας κόσμο δεν αποτελεί ένα καλό οιωνό.
    Σύντομα θα πρέπει να περιμένετε αναποδιές και κακοτυχίες που μπορεί να χτυπήσουν οποιονδήποτε τομέα.

Εγγραφή στο RSS - μαγαζάτορας