Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εστιάζω

Αρχική » Oneiro » εστιάζω

Ονειροκρίτης εστιάζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εστιάζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ψιχάλα - βροχή

Η ερμηνεία της σιγανής βροχής στον δικό μας κόσμο είναι διαφορετική από της βροχής και της καταιγίδας.
Το ψιχάλισμα ή η εστίαση σε ψιχάλες στο όνειρό μας, προμηνύει ερωτικές ανακατατάξεις και αλλαγές χωρίς όμως να μας λέει αν είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες.

κεχρί

Το κεχρί όταν εμφανίζεται στο όνειρο μας, δεν έχει να μας πει και πολλά πράγματα.
Αν περιμένετε ένα όνειρο που θα αλλάξει τη μοίρα σας, σίγουρα έχετε εστιάσει σε λάθος πράγμα.
Παρόλα αυτά το όνειρό σας δεν είναι κακό.

γραβάτα

Αν στο όνειρό μας δούμε γραβάτα τα πράγματα για εμάς δεν είναι και τόσο ευχάριστα.
Είτε φοράμε την γραβάτα, είτε την δούμε (και εστιάσουμε) πάνω σε κάποιον άλλο είτε βρίσκετε απλά κάπου στο χώρο, αποτελεί προμήνυμα στεναχώριας και κακής τύχης.

Σχετικά όνειρα

  • Το μαγιό στα όνειρα δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα καθώς συμβολίζει ανακούφιση και χαλάρωση.

    Εάν δείτε ότι φοράτε ή κοιτάτε μαγιό τότε να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις ή προτάσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας στήνουν ενέδρα τότε αυτό συμβολίζει ότι η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους και θα ήθελαν το κακό σας γιαυτό να προσέχετε.
    Αν στήνετε εσείς ενέδρα σε άλλους, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρα σας σε επικείμενη επαγγελματική συναλλαγή.

  • Η παγίδα, ένα κατεξοχήν αγχωτικό όνειρο το οποίο συνήθως συγκαταλέγεται στους εφιάλτες, έχει πολλαπλές ερμηνείες αναλόγως των περιστάσεων οι οποίες υπάρχουν στο κάθε όνειρο ξεχωριστά.

  • Στην περίπτωση που εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμο ξάστερος ουρανός, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστα πράγματα καθώς το όνειρο σας αποτελεί ένα καλό σημάδι.
    H ξαστεριά συμβολίζει το τέλος των βασάνων και των δυσκολιών.

  • Στην περίπτωση που εμφανιστούν ψύλλοι στο όνειρό σας, προσέξτε γιατί η ερμηνεία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των ψειρών.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε σε λόφο ή βουνό και φτάνετε στην κορυφή, θα υπερνικήσετε τα πιο φοβερά εμπόδια ανάμεσα σε σας και σ' ένα ευτυχισμένο μέλλον.

    Αν όμως δείτε πως δεν καταφέρατε να φτάσετε στην κορυφή, τα πιο αγαπημένα σας σχέδια θα γνωρίσουν την αποτυχία.

Εγγραφή στο RSS - εστιάζω