Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κλαδεύω

Αρχική » Oneiro » κλαδεύω

Ονειροκρίτης κλαδεύω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κλαδεύω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κλαδιά - κλάδεμα

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε δάσος και κλαδιά σας κόβουν τον δρόμο από το να περάσετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθετε αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που θα σας κλονίσουν το ηθικό.

κηπουρός

Οτιδήποτε έχει σχέση με κηπουρό στο όνειρό μας, αποτελεί ένα ευχάριστο μήνυμα, οπότε μην φοβάστε καθόλου.
Στην περίπτωση που στον ύπνο μας δούμε κάποιον κηπουρό, θα πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από κάποιο κοντινό μας πρόσωπο που θα μας κάνει να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες.

κήπος

Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε πως βλάπτετε κάποιον, σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες δουλειές, θα εκδικηθείτε και θα πληγώσετε έναν συνέταιρό σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άλμπουμ, σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία και ότι θα γνωρίσετε αληθινούς φίλους.

    Αν ονειρευτείτε ότι βάζατε φωτογραφίες μέσα σε ένα άλμπουμ, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα και να αναμένεται πολλά κέρδη.

  • Ο μπαλτάς ,πιθανότατα λόγω της χρήσης του, έχει επικρατήσει στα όνειρα να συμβολίζει την αποφασιστικότητα.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε μπαλτά είτε τον χρησιμοποιείτε είτε απειλείτε κάποιον άνθρωπο με αυτό, τότε σε κάποια προβλήματα ή διλήμματα που θα σας προκύψουν,

  • Αν και η σερενάτα πιο πολύ θα λέγαμε ότι μας οδηγεί σε όμορφες ρομαντικές στιγμές, ωστόσο όταν εμφανίζεται στα όνειρα προμηνύει κλονισμό των ερωτικών μας σχέσεων, ζήλια σε πολύ μεγάλο βαθμό που μπορεί να προέρχεται είτε από εσάς ή είτε από το έτερο σας ήμισυ.

  • Ένα επίσης σπάνιο όνειρο, η αύρα, καθώς σημαίνει διπλή διείσδυση στο μυαλό λόγω του ότι βρισκόμαστε ήδη σε όνειρο.

  • Παραδοσιακά οι Έλληνες ερμηνεύουν το χιόνι ως κακό οιωνό στα όνειρα. Αυτό βέβαια εξαρτάτε και από τους υπόλοιπους παράγοντες του ονείρου.

Εγγραφή στο RSS - κλαδεύω