Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πεζοπορία

Αρχική » Oneiro » πεζοπορία

Ονειροκρίτης πεζοπορία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πεζοπορία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κιάλια

Τα κιάλια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν ένα σημάδι ότι τα πράγματα που περιμένετε δεν θα πάνε όσο καλά νομίζετε.
Παρόλα αυτά οι αποκλίσεις δεν θα είναι μεγάλες και το κακό θα γίνει ίσια ίσα για να σας παιδέψει, χωρίς όμως να καταστρέψει τελικά κάτι.

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία του κιβωτίου στο όνειρο αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες στις οποίες το βλέπουμε.
    Αν ανοίγουμε στο όνειρό μας ένα κιβώτιο το οποίο έχει κάποιο περιεχόμενο, συνεπάγεται ένα μέλλον γεμάτο εφορία ψυχική και καλή τύχη.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ποτίζετε τον κήπο σας, λουλούδια ή φυτά, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

    Αν δείτε ότι ποτίζετε χωράφι, σας περιμένει οικονομική ευμάρεια.

  • Οι λαμαρίνες συμβολίζουν αρνητικά συναισθήματα, απομάκρυνση, κάτι το οποίο θέλουμε να διώξουμε.
    Εάν δείτε σωρό από λαμαρίνες στο όνειρό σας πιθανό εκείνη την περίοδο να τρέφετε αρνητικά συναισθήματα για κάποιο δικό σας πρόσωπο τα οποία όμως σύντομα θα αποβάλλεται.

  • Το όνειρο στο οποίο εμφανίζεται νύφη είναι παραδοσιακά ένα όνειρο διφορούμενης ερμηνείας, γιατί ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα.

Εγγραφή στο RSS - πεζοπορία